about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیر کل اعتباربخشی و صدور پروانه فعالیت سازمان فناوری اطلاعات ایران از تشکیل کمیته خبرگان جهت ارتقا و نظام ارزیابی نرم افزارهای کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ هادی ملکی در خصوص آخرین وضعیت طرح ساماندهی حوزه نرم افزار گفت: در نمایشگاه الکامپ، سازمان فناوری اطلاعات و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تفاهم نامه‌ای مشترک در بحث بازنگری و اصلاح نظام ارزیابی نرم افزار در کشور امضا کردند که بر اساس این تفاهم نامه مصوبه نظام ارزیابی نرم افزارها در کشور که برای چندین سال پیش بود، نیاز به اصلاح داشت.

وی با بیان اینکه تا به امروز مصوبات قدیمی و مربوط به بیش از ۱۰ سال پیش است، افزود: یکی از برنامه‌ها این است که به صورت مشترک یک کمیته خبرگان با حضور تمام فعالین تولید نرم افزار تشکیل خواهد شد، این کمیته از اعضای کمیسیون‌های نظام صنفی تهران و کشور و سایر حوزه‌های دانشگاهی، خبرگان و متخصصانی که در خود سازمان فناوری اطلاعات هستند تشکیل می‌شود و اولین دستور کار آن بازنگری قوانین و مصوبات قبلی است.

ملکی پرست ادامه داد: کمیته خبرگان با رویکرد ارزیابی کمی و کیفی نرم افزار، حمایت‌های لازم از پدیدآورندگان نرم افزار و ارائه گواهینامه یا رتبه بندی تشکیل می‌شود و حمایت‌های دولت و بخش خصوصی در این مورد می‌تواند باعث رشد پیشرفت صنعت نرم افزار در کشور شود.

وی با اشاره به دستور کار قراردادن تشکیل کمیته خبرگان تصریح کرد: این موضوع را در دستور کار قرار دادیم تا بر اساس آن اقداماتی که لازم است دسته بندی شود و اگر مصوبات نیاز به اصلاح دارد، پیشنهاد آن را به حوزه‌های بالادستی اعلام کنیم تا مراحل ارتقای صنعت نرم افزار و زمینه حمایت از شرکت‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در این حوزه به وجود بیاید.

ملکی پرست به زمان تشکیل کمیته خبرگان اشاره کرد و افزود: پیشنهادهایی از طرف نظام صنفی آماده شده ولی به صورت رسمی هنوز حکمشان داده نشده است. ما در آستانه نهایی کردن نفراتی هستیم که بر اساس حکمی که به آنها ابلاغ می‌شود بتوانیم کمیته را تشکیل دهیم.

وی افزود: طبق آخرین هماهنگی که با نظام صنفی انجام شده، قرار شده است که انشاالله به زودی اسامی نهایی شود. ما طی ۱۰ روز آینده به صورت رسمی احکامشان را ابلاغ می‌کنیم و جلسات تشکیل شود.

این مقام مسئول در سازمان فناوری اطلاعات گفت: هدف اصلی از برگزاری این جلسات ارتقا و رشد نظام ارزیابی نرم افزارها و پدیدآورندگان نرم افزارهایی است که در داخل کشور فعالیت می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.