about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کمک آژانس امنیت ملی آمریکا به اختراع بیت کوین

بنیانگذار دومین ارز دیجیتال بزرگ جهان ادعا کرده است که ممکن است سرویس های اطلاعاتی آمریکا در ایجاد بیت کوین نقش داشته باشند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ ویتالیک بوترین، خالق روسی اتریوم، مدعی است که آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) می‌تواند در توسعه ارز دیجیتال بیت کوین نقش داشته باشد.

فرد یا گروه ناشناسی به نام ساتوشی ناکاموتو که هویت آن‌ هنوز مشخص نیست در سال ۲۰۰۸ مقاله ای برای معرفی بیت کوین منتشر کرد و در سال ۲۰۰۹ بیت کوین رسما شروع به کار کرد.

اگرچه تاکنون چند نفر را به ساتوشی ناکاموتو نسبت داده اند اما پس از حدود ۱۰ سال از هویت واقعی و اثبات شده او هیچ اطلاعی در دست نیست.

ویتالیک بوترین، خالق روسی اتریوم، مدعی است که آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) می‌تواند در توسعه ارز دیجیتال بیت کوین نقش داشته است.

فرد یا گروه ناشناسی به نام ساتوشی ناکاموتو که هویت آن‌ هنوز مشخص نیست در سال ۲۰۰۸ مقاله ای برای معرفی بیت کوین منتشر کرد و در سال ۲۰۰۹ بیت کوین رسما شروع به کار کرد.

اگرچه تاکنون چند نفر را به ساتوشی ناکاموتو نسبت داده اند اما پس از حدود ۱۰ سال از هویت واقعی و اثبات شده او هیچ اطلاعی در دست نیست.

در اوایل سال جاری میلادی هم طبق خبری که منتشر کردیم، ناتالیا کسپرسکی مدعی شده بود که بیت کوین پروژه سرویس امنیت ملی آمریکا است و آن به نوعی نسخه دوم دلار است. همچنین الکساندر میوس (Alexander Muse)، کارآفرین و محقق مطرح در حوزه فناوری در مقاله ای می‌گوید:

همچنان هم نمی‌دانم که ساتوشی ناکاموتو واقعی کیست اما مطمئنم که آژانس امنیت ملی می‌داند!

در همین هفته نیز سازمان سیا، در اختیار داشتن اطلاعات از ساتوشی ناکاموتو را رد یا تایید نکرد.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.