about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

کمپ تابستانی برای آموزش امنیت سایبری

یکی از دانشگاه‌ های کشور اسپانیا در نظر دارد کمپ آموزش امنیت سایبری برای نوجوانان برپا کند. 


یکی از دانشگاه های اسپانیا که در حوزه سایبری و امنیت سایبری فعالیت دارد یک کمپین آموزش سایبری راه اندازی کرده است. نام این واحد دانشگاهی « University of Gibraltar» بوده و هدف از برگزاری این دوره‌ های آموزشی ارتقاء سطح علمی دانش آموزان و استعدادیابی عنوان‌ شده است.

در این کمپ آموزشی تلاش شد تا آموزش های عملی ارائه شود و با بازسازی شرایط واقعی افراد را برای حملات سایبری آماده کنند.

یکی از مواردی که در مورد امنیت سایبری می دانیم این است که وقتی این نوجوانان دوره را به اتمام می رسانند و آموزش ها پایان می یابد، باید مهارت های لازم برای آغاز کار در این عرصه را داشته باشند و این امر، سبب تعامل افراد دانش آموخته این رشته با شبکه های رایانه ای و تسهیل روند شغل یابی این افراد، در آینده نزدیک، شود.

یکی از اهداف اصلی برگزاری این کمپ ها استعدادیابی است و همچنین شناسایی و سرمایه گذاری روی نوجوانانی است که به موضوعات سایبری علاقه مند هستند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد