about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققین Cofense کمپین فیشینگی را شناسایی کرده اند که کاربران بانک الکترونیک آلمان را با استفاده از QR کد مورد هدف قرار می دهد و داده های احراز هویت بانکی آن ها را به سرقت می برد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کمپین فیشینگ جدیدی در چند هفته گذشته شناسایی شده است که کاربران بانک الکترونیک آلمان را هدف قرار می دهد. در روند سرقت داده های احراز هویت این کمپین از QR کد استفاده می شود.

بازیگران مخرب برای گذر از موارد امنیتی و ترغیب کاربران به باز کردن پیام ها و دنبال کردن دستورالعمل ها از ترفندهای مختلفی استفاده می کنند. 

این گزارش توسط محققین Cofense ارائه شد. 

ایمیل های دخیل در این کمپین فیشینگ با دقت بالایی طراحی شده اند. این ایمیل ها دارای لوگوهای بانکی، محتوای سازماندهی شده و سبک منسجمی هستند. 

موضوعات این ایمیل ها مختلف می باشد. از درخواست مجوز تغییرات سیاست داده گرفته تا درخواست بازبینی پروسه های امنیتی جدید همگی می توانند موضوعات این ایمیل های فیشینگ باشند.

این نگرش نشان دهنده برنامه ریزی دقیق بازیگران مخرب دارد. 

فرد قربانی در صورت کلیک بر روی دکمه تعبیه شده در ایمیل، به سایت فیشینگ قدم خواهد گذاشت. 

در آخرین کمپین فیشینگ انجام شده، بازیگران مخرب به جای استفاده از دکمه ها، از QR کد برای هدایت قربانیان به سوی سایت های فیشینگ استفاده می کردند. 

این ایمیل ها دارای URL هایی غیر مبهم هستند که از طریق QR کد مبهم سازی می شوند. این موضوع می تواند کار شناسایی آن ها را برای نرم افزارهای سخت تر کند. 

استفاده از QR کد باعث تاثیر گذاری هر چه بیشتر این کمپین شده زیرا که بازیگران مخرب در حال هدف قرار دادن کاربران گوشی همراه هستند. (کاربران گوشی همراه از لحاظ امنیت اینترنت در سطح پایین تری قرار دارند)

هنگامی که قربانی به سایت فیشینگ می رسد، از وی خواسته می شود تا موقعیت مکانی بانک، کد، نام کاربری و PIN خود را در آن وارد کند.

در صورت وارد کردن این اطلاعات در صفحه فیشینگ، کاربر پس از انتظار برای اعتبارسنجی آن، با پیام نادرست بودن این اطلاعات رو به رو خواهد شد. بنابراین کاربر باری دیگر اقدام به وارد کردن آن خواهد کرد. 

 تکرار، تاکتیک متداولی است که به منظور حذف اشتباهات نوشتاری در کمپین های فیشینگ مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.