about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

کلاه‌برداری با هویت جعلی کاربران در وب تاریک

کارشناسان شرکت اینت‌سایت (IntSights) که اقدام به تحلیل رخدادهای سایبری می‌کند مدعی شدند اعضای فروم‌های هکری روس در وب تاریک هویت شهروندان ایالات‌متحده آمریکا را سرقت کرده و سعی می‌کنند از طریق آن‌ها بابت بیکاری کمک‌هزینه دریافت کنند. این شرکت مدعی شد مجرمان سایبری آمریکایی، اروپایی و نیجریه‌ای نیز دست به چنین عملیاتی می‌زنند. 

بنابرادعای ایتی ماور (Etay Maor)، افسر ارشد امنیت اطلاعات اینت سایت، مهاجمان با بهره‌گیری از هویت واقعی یا جعلی شهروندان و یا ترکیب این دو و همچنین از طرف مدیران عامل سازمان‌های بزرگ جهت دریافت کمک‌هزینه بیکاری درخواست ارائه می‌دهند. زمانی که پولی به کارت‌های بدهی آن‌ها واریز می‌شود، بلافاصله به بیت کوین تبدیل می‌کنند و یا به یک حساب خارجی انتقال می‌دهند.

به گفته وی، کاربران فروم‌های وب تاریک حتی برای کلاه‌برداری‌های خود کارکنان زن و مرد استخدام کرده و با بهره‌گیری از هویت‌های مسروقه اقدام به مهندسی اجتماعی می‌کنند. 

ایتی ماور مدعی است مهاجمان از طریق این نوع کلاه‌برداری در ایالت واشینگتن 576 میلیون دلار پول‌شویی کرده‌اند. ایالت کلرادو نیز با حجم عظیمی از درخواست‌‌های کمک‌هزینه مواجه شده است. 

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.