about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سرهنگ علیرضا آذر درخش با اشاره به اینکه برخی از سایت‌ها و مؤسسات فعال در فضای مجازی از مشکلات موجود در جامعه سوءاستفاده کرده و با استفاده از کلمات و جملات عاطفی و همچنین سود بردن از مهندسی اجتماعی همچون استخدام فوری سعی می‌کنند احساسات هم‌وطنان عزیز را مورد هدف قرار داده و این عزیزان به سمت هدف خود هدایت کنند، یکی از مواردی که در حال حاضر به‌راحتی می‌تواند بر احساسات کاربران فضای مجازی تأثیر بگذارد، بحث اشتغال  است که بسیار موردتوجه خانواده‌های ایرانی است.
وی افزود: این سایت‌ها با ارسال مطالب جذاب و اغواکننده از کاربران خود درخواست می‌کنند، ابتدا رزومه‌ای از فعالیت‌های خود را برای آن شرکت یا موسسه ارسال کنند. که پس از چند روز با برقراری تماس از طرف شرکت مبنی بر اینکه رزومه شما موردقبول شرکت واقع‌شده است  خواستار واریز کردن مبلغی پول به‌حساب شرکت می‌شوند.
وی با اشاره به یکی از پرونده‌های موجود در پلیس فتا گفت: در پرونده تشکیل‌شده در پلیس فتا با موضوع کلاه‌برداری از طریق سایت‌های آگهی استخدام، مشخص شد فردی با درج آگهی استخدام در برخی از سایت‌های حراجی آنلاین(سایت‌هایی برای درج آگهی‌های فروش در شبکه‌های اجتماعی موبایلی از قبیل شیپور، دیوار و….) اقدام به دریافت وجه برای تشکیل پرونده و سیر مراحل استخدام کرده است و با این ترفند توانسته از تعدادی از هم‌وطنان جویای کار کلاه‌برداری کند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا افزود: این فرد با ایجاد یک حساب بانکی جعلی که قابلیت پیگیری را کمی سخت‌تر می‌کند و تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی دیوار و شیپور بیش از میلیون‌ها تومان کلاه‌برداری کرده که خوشبختانه با بررسی‌های پلیس فتا قبل از سرقت مبالغ بیشتر فرد مجرم شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ آذر درخش گفت: هم‌وطنان عزیز دقت داشته باشند تمامی سایت‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند باید از وزارت کار و امور اجتماعی مجوز داشته باشند. همچنین تمامی این سایت‌ها باید در پایگاه ساماندهی به ثبت رسیده باشند. بنابراین قبل از انجام هرگونه فعالیت اینترنتی با مراجعه به این سایت‌های می‌توانید از مجاز بودن یا نبودن آن‌ها آگاه شوید.

وی تشخیص اصالت سایت‌ها را بسیار مهم دانست و گفت: مراجعه به سایت‌هایی با پسوند .ir تا حدود زیادی درزمینه جلوگیری از وقوع جرم و کشف آن مؤثر است. لذا هم‌وطنان عزیز می‌توانند لیست سایت‌های ثبت‌شده در پایگاه ساماندهی را در سایت samandehi.ir مشاهده  کنند  و تا قبل از اطمینان کامل از قانونی بودن فعالیت سایت، هیچ‌گونه مبلغی را به حساب‌های درخواست شده واریز نکنند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد