about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

خبرگزاری ویچ (Which?) به کاربران تلفن در انگلستان در مورد یک کلاهبرداری در واتس اپ هشدار داده شده است که توسط هکرها برای کنترل حساب ها و دسترسی به پیام ها استفاده می شود.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، این یک کلاهبرداری جدید نیست، اما آژانس گزارش‌دهی کلاهبرداری و جرایم سایبری اکشن فراد (Action Fraud)، افزایش چشمگیر این جرم را به تازگی گزارش کرده است.
پیام‌های متنی غیرمنتظره اما واقعی از واتس‌اپ حاوی کد تأیید ارسال می‌شود، معمولاً زمانی که کاربران برای اولین بار وارد برنامه می‌شوند، یا از سیستم خارج شده‌اند، یا می‌خواهند از یک دستگاه جدید وارد برنامه اشتراک‌گذاری پیام شوند.
اما برای انجام این کلاهبرداری، کلاهبرداران شماره هایی را وارد واتساپ می کنند تا سعی کنند به حساب های کاربری دسترسی پیدا کنند و متن کد تأیید را فعال می کنند.
در مرحله بعد، یک مخاطب در واتس‌اپ پیامی را به قربانی ارسال می‌کند، که معمولاً سعی می‌کند کد تأییدی را که قربانی به تازگی دریافت کرده‌ است را به دست آورد، مثلاً ممکن است ادعا کند که «به‌طور تصادفی شماره شما را اشتباه وارد کرده است».
به نظر می رسد این پیام از طرف یک دوست باشد، بنابراین مردم فریب خورده اند تا کدهای تأیید خود را به اشتراک بگذارند، به این معنی که کلاهبرداران می توانند حساب آنها را تصرف کنند. سپس کلاهبرداران می توانند که نزدیک‌ترین مخاطبین قربانی را از تاریخچه پیام‌شان شناسایی می‌کنند و پول نقد یا اطلاعات شخصی را درخواست می‌کنند.
آنها همچنین می توانند اطلاعات شخصی شما و مخاطبین شما را از پیام های شما پیدا کنند. به طور بالقوه این می تواند برای دسترسی به حساب های دیگر، منجر به کلاهبرداری های بیشتر یا حتی باج گیری استفاده شود.
کلاهبرداران احتمالاً همین ترفند را با کدهای تأیید با مجموعه جدیدی از مخاطبینی که قفل آنها را باز کرده اند انجام می دهند و به حساب های بیشتر و بیشتری دسترسی پیدا می کنند.
به کاربران واتس اپ توصیه می شود که جزئیات ورود یا کد تأیید را با هیچ کس، حتی خانواده و دوستان، به اشتراک نگذارند. همچنین توصیه می شود که:

-    تنظیم تایید دو مرحله ای برای ایمن سازی حساب خود را انجام دهید
-    پیام های اسپم را گزارش داده یا فرستنده را در واتس اپ مسدود کنید. حباب پیام را فشار داده و نگه دارید، "گزارش" را انتخاب کنید و سپس دستورالعمل ها را دنبال کنید.
-    مراقب پیام‌های واتس‌اپی باشید که درخواست پول می‌کنند، حتی اگر از مخاطبین شما ارسال شوند. هر کسی که مطمئن نیست باید سریعاً با دوست خود تماس بگیرد تا صحت موضوع را بررسی کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.