about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، با وجود افزایش حملات باج‌افزاری و بات‌نت، اما کلاهبرداری‌های آنلاین همچنان بزرگ‌ترین تهدید در این قاره محسوب می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ یک گزارش جدید نشان می‌دهد که با وجود گسترش حملات باج‌افزاری در آفریقا، کلاهبرداری‌های آنلاین همچنان بزرگ‌ترین تهدید سایبری برای شهروندان آفریقایی هستند.

مطالعه منتشر شده به‌وسیله اینترپل نشان داد که کلاهبرداری از طریق اینترنت بزرگ‌ترین خطر برای کشورهای آفریقایی است که افزایش شدید تعداد کلاهبرداری‌های بانکی آنلاین از جمله مواردی از تقلب‌های بانکداری و کارت اعتباری را در سال 2021 گزارش کرده‌اند؛ اخاذی دیجیتالی، که به عنوان «ادعا در مورد تصاویر به خطر انداختن جنسی یا کمپین‌های باج‌خواهی مستقیم» تعریف می‌شود، دومین تهدید سایبری ثبت شده بود.

دلیل برجسته شدن کلاهبرداری‌های به خطر افتادن ایمیل تجاری (BEC) نیز در طول همه‌گیری کووید-19، تا حدی به دلیل افزایش کسب‌وکارها و سازمان‌هایی که به حواله‌های بانکی متکی است.

اتصال بهتر

تعداد شهروندان آفریقایی که به اینترنت دسترسی دارند حدود 500 میلیون تخمین زده می‌شود که به خودی خود رقم بزرگی است، اگرچه در مقایسه با کل جمعیت فقط 38 درصد است. کنیا با 83 درصد جمعیت آنلاین، نیجریه با 60 درصد و آفریقای جنوبی با 56 درصد در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند.

کلاهبرداری از لحاظ تاریخی در سرتاسر قاره، به ویژه کمپین‌های فیشینگ و کلاهبرداری‌های عاشقانه، یک موضوع بوده است، اما این گزارش نشان داد که افزایش دیجیتالی شدن در سراسر آفریقا راه‌های جدیدی برای جرم و جنایت ایجاد کرده است.

در این گزارش آمده است:

«حرکت به سمت جامعه دیجیتال، به ویژه در منطقه آفریقا، بردارهای حمله جدیدی را برای جنایتکاران ایجاد کرده تا هم هویت خود را مبهم کنند و هم قربانیان جدید را هدف قرار دهند.»

افزایش حملات باج‌افزاری

در حالیکه مهندسی اجتماعی همچنان محبوب‌ترین عامل حمله در آفریقا است، این مطالعه نشان داد که موارد حملات باج‌افزاری و بات‌نت نیز در حال افزایش هستند.

باج‌افزار چهارمین حمله سایبری شایع شناسایی شده در این گزارش است که بیان می‌کند بیش از 61 درصد از شرکت‌های آفریقا تنها در سال 2020 تحت تأثیر باج‌افزار قرار گرفته‌اند. به گفته کارشناسان، این حملات زیرساخت‌های حیاتی کشورهای آفریقایی، از جمله بخش‌های مراقبت‌های بهداشتی و دریایی را هدف قرار داده‌اند.

در جایگاه پنجم، بات‌نت‌ها، شبکه‌های ماشین‌های در معرض خطر قرار گرفتند که به عنوان ابزاری برای خودکارسازی کمپین‌های مقیاس بزرگ مانند حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS)، فیشینگ و توزیع بدافزار استفاده می‌شوند.

اینترپل در گزارش خود نوشت :

«تعداد قربانیان بات‌نت شناسایی شده در آفریقا [در سال 2021] حدود 50 هزار مورد و میانگین ماهانه شناسایی 3900 مورد بود.»

خسارت وارده

تغییر در تاکتیک‌ها، تا حدی از سوی اینترپل به دلیل فقدان اقدامات امنیت سایبری برای مشاغل در منطقه، به ویژه به دلیل پذیرش گسترده بانکداری آنلاین نگران‌کننده است. اینترپل در این گزارش ادعا می‌کند که 90 درصد از مشاغل آفریقایی بدون وجود پروتکل‌های امنیت سایبری لازم فعالیت می‌کنند.

به گفته اینترپل، در سال 2016، جرایم سایبری برای اقتصاد آفریقای جنوبی 573 میلیون دلار هزینه داشته است، در حالیکه اقتصاد نیجریه 500 میلیون دلار و اقتصاد کنیا حدود 36 میلیون دلار ضرر کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.