about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به ادعای مقامات آمریکایی، تحلیل کلان داده‌ها، یکی از اصلی‌ترین چالش‌های پیش روی مقامات نظامی آمریکایی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به ادعای پیت دان (Pete Don)، معاون ارشد اطلاعات نیروی زمینی آمریکا در عملیات اطلاعاتی اقیانوس آرام، در محیط‌های امروزی کلان داده، دانسته‌های کافی وجود ندارد. دان گفت: «ما باید روی داده‌های زیادی تمرکز کنیم و به عبارت ساده‌تر باید سوزن را از انبار کاه پیدا کنیم. شبکه، توجه ما را تنها به پراکندگی‌ها جلب می‌کند. حجم بالایی از داده‌ها وجود دارند که هنوز به اشتراک نگذاشته‌ایم. امروزه دنیای اینترنت اشیاء با کلان داده در تمامی دامنه‌های سایبری، تدارکات و پزشکی ما را اشباع می‌کنند و ما باید تصمیم درست را اتخاذ کنیم.»

سرهنگ مت راو (Matt Rau)، افسر نیروی دریایی ایالات‌متحده و فرمانده مشترک مرکز عملیات اطلاعاتی در فرماندهی اقیانوس آرام، اعلام کرد: «مشکل اینجاست که ما اطلاعات زیادی را جمع می‌کنیم و درمیان آن‌ها باید اطلاعات درست را بیابیم. اگر بتوانیم با پیش‌بینی حرکت بعدی دشمن و سریع‌تر از او داده‌ها را پردازش کنیم، به هدفمان خواهیم رسید.»

فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی می‌توانند به تجزیه‌وتحلیل داده‌ها کمک کنند اما برخی کارشناسان بر این باورند که حضور و دخالت انسان اهمیت زیادی دارد. ژنرال جفری کروس (Jeffrey A. Kruse)، مدیر اطلاعات فرماندهی اقیانوس آرام ایالات‌متحده، دراین‌باره گفت: «باوجود ابزار داده‌ای خودکار توانمند، باید نقش انسان مشخص شود. ابزار ماشینی در ترکیب با نیروی انسانی بسیار قدرتمند می‌شود. دخالت نیروی انسانی در آینده در ابزارهای فنی و درک تفاوت‌های ظریف دشمن به شیوه‌ای خواهد بود که ابزار نمی‌تواند آن را انجام دهد. سخت‌ترین موقعیت برای ابزار، شرایطی است که قبلاً با آن مواجه نشده‌اند.»

این مقام دولتی اظهار داشت: «با نگاهی به آینده جنگ و چگونگی دستیابی به محیط دیجیتالی صلح‌آمیز، متوجه می‌شویم که باید علاوه بر فناوری، دکترین خوبی هم داشته باشیم.»

اد گوارا (Ed Guevara)، از دیگر فرماندهان نظامی آمریکایی در این زمینه، ابراز داشت: «اهمیت عنصر انسانی بدین دلیل است که یک تحلیلگر می‌تواند از جزئیات و مسائل نتیجه‌گیری کند درحالی‌که ابزار ماشینی تنها به آن اشاره می‌کند.»

دیل ریلیج (Dale C. Rielage)، از کارشناسان امنیت سایبری و مقامات نظامی آمریکایی هم در اظهارنظری در این رابطه اعلام کرد: «باوجود ساخت سیستم‌های جالب فناوری، عنصر انسانی و فرهنگی نیز به همان اندازه در زمینه تکنیکی اهمیت دارند.»

وی افزود: «تمرکز ناوگان بر روی استفاده از ابزار و تکنیک‌های جدید برای مشکلات سنتی است. ردیابی کشتی‌ها و دیگر عوامل نیروی دریایی منوط به هشدارها و هوش عملیاتی است. درنهایت شما با این پنج سؤال روبرو می‌شوید: دشمن کجاست؟ چه‌کاری می‌کند؟ چه‌کاری می‌تواند بکند؟ اغلب چه می‌کند؟ و در این مورد چه‌کاری خواهد کرد؟»

کاپیتان ریلیج ادامه داد: «از طریق سیستم‌هایی که در اختیار داریم، ابزارها بهتر از تخیل ما می‌توانند داده‌ها را درک کنند. باید افراد حرفه‌ای هوشمند را با درک امکان سطح آموزش دهیم. با توجه به آینده، باید به یاد داشته باشید که رسانه‌های اجتماعی از خارج نشأت می‌گیرند. پیشرفت دولت اسلامی در طی چهار تا پنج سال گذشته موفقیت‌های زیادی در نحوه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای جذب سی و پنج تا چهل هزار جنگجوی خارجی در میدان جنگ سوریه و عراق و ایجاد شاخه‌هایی در سرتاسر جهان داشته است. ما دیدیم که چگونه دولت اسلامی به اولین سازمان افراطی خشونت‌آمیز برای انجام عملیات نظامی و کمپین‌های رسانه‌های اجتماعی برای تسخیر و نگهداری مکان‌های دیجیتالی و فیزیکی و هدایت و تقویت حملات تبدیل شده است.»
 

تازه ترین ها
اولین
1404/02/17 - 08:22- ابزارهای هوشمند

اولین کیک رباتیک جهان ساخته شد/ این کیک کاملا خوراکی است!

محققان اروپایی در پروژه‌ای میان‌رشته‌ای، کیکی پیشرفته با اجزای کاملاً خوراکی از جمله نخستین باتری قابل‌شارژ خوراکی جهان ساخته‌اند؛ نوآوری‌ای که در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ اوساکا به نمایش درآمده و تلفیقی از فناوری رباتیک، علم تغذیه و هنر شیرینی‌پزی را به نمای

آپدیت
1404/02/17 - 08:19- هوش مصنوعي

آپدیت جدید Gemini 2.5 Pro منتشر شد؛ ارتقای قابلیت‌های کدنویسی هوش مصنوعی گوگل

این آپدیت که قرار بود در I/O 2025 عرضه شود، قابلیت‌های کدنویسی این هوش مصنوعی، به‌ویژه در ساخت اپلیکیشن‌های وب، را به شکل چشمگیری ارتقا داده است.

وزیر
1404/02/17 - 08:17- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات: شکل گیری بازار زیرزمینی رمزارزها نگران کننده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وقتی سیاست‌گذاری شفاف نباشد، مردم به سمت بازارهای غیررسمی می‌روند و این کار، ریسک را هم برای مردم و هم حاکمیت بالا می برد.