about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کشورهای اروپایی هدف گونه جدیدی از تروجان Rovnix

Rovnix  نوعیbootkit  است و قبل از آنکه سیستم عامل شروع به کار کند بر روی سیستم بارگذاری می شود و به اجرای برنامه های مخرب می پردازد. این موضوع بدان معنی است که دستگاه کاربر به خوبی در معرض خطر قرار می گیرد، بدون آنکه کاربر از حضور آن مطلع شود.

پیتر کروز، متخصص امنیتی  CSIS دانمارک می گوید: "یکی از تغییرات جدیدRovnix ، پروتکلی است که مانع جلوگیری از تشخیص توسط الگوهای ضد بدافزاری می شود."

این بدافزار دارای ویژگی های خطرناک دیگری از جمله جمع آوری و سرقت اطلاعات وارسال آنها به سرورهای فرماندهی و کنترل مهاجمان می باشد.

در یکی از کمپین های مخرب Rovnix  که در کشور لهستان و نروژ شناسایی گردیده است، مهاجمان با استفاده از سرورهای C&C که توسط خود آنها ایجاد شده بود و همچنین با پشتیبانی از رمزگذاری base64به سرقت اطلاعات پرداختند.

برخی از کارشناسان امنیتی روسیه با همکاری شرکت کسپرسکی در صدد هستند تا با ارائه راهنمایی های مناسب، مقابله با Rovnix  را به حداقل برسانند و به محض آماده شدن آن را در اختیار شهروندان اروپایی قرار دهند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.