about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

کشورهای آمریکای شمالی هدف تروجان Neverquest

محققان دریافته‌اند که آخرین نوع این تهدید سایبری، که با نام Vawtrack نیز شناخته می‌شود، از طریق بدافزارهای مخرب دیگر باعث آلوده شدن سیستم کاربران در این کشورها شده است. به عنوان مثال می توان به تروجان  Zemot اشاره کرد که با استفاده از باتنت‌های Asprox یا  Kuluoz به نصب سایر بدافزارهای مخرب دیگر بر روی رایانه ها کمک می‌کنند.

کارشناسان امنیتی IBM در آخرین تحقیقات خود مشاهده کردند که آخرین نسخه Neverquest، شامل مراحل تغییر نصب خود در رایانه هدف می باشد، و ارتباط خود با سرورهای فرماندهی و کنترل (C&C) را از طریق شبکه پروکسی Tor2web انجام می‌دهد.

مجرمان اینترنتی با قرار دادن سرورهای خود در شبکه Tor، از عملیات خود محافظت می‌کنند، چرا که نحوه برقراری ارتباط در داخل این شبکه به صورت رمزگذاری و با حفظ ناشناس بودن انجام می‌گیرد.

لازم به ذکر است که آخرین نسخه Neverquest متکی بر روش "recurring key" برای رسیدن به پایداری و ایمن سازی در برابر عمل حذف از طریق محصولات آنتی ویروس است. به همین دلیل است که خود را به طور مداوم در رجیستری ویندوز بازنویسی می‌کند.

روش دیگری که توسط محققان امنیتی IBM مشاهده شده، "watchdog" نام دارد و برای ماژول DLL طراحی شده است.

این تروجان با افزایش قابلیت سرقت اطلاعات از طریق ضبط ویدئو و ضبط تصاویر کدنویسی شده است. علاوه بر این، سرقت اطلاعات ذخیره شده در مرورگر و برنامه های FTP از دیگر اهداف تروجان Neverquest می‌باشد.

به نظر می رسد که این تروجان، بخش های مختلف مالی، شبکه های اجتماعی و رسانه ها در سراسر جهان را هدف قرار داده و یک تهدید بسیار جدی در دنیای مجازی به حساب می‌آید.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد