about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

کشف 8 آسیب پذیری دریاهو توسط یک محقق ایرانی

 محقق امنیتی یاهو، با نام بهروز صادقی پور چندین آسیب پذیری تزریق SQL  را در یکی از زیر دامنه‌های وب سایت یاهو در کشور هنگ کنگ شناسایی کرده است.

این محقق ایرانی که در کشف آسیب پذیری‌های یاهو شناخته شده است، یافته‌های خود را به این شرکت گزارش کرد و بلافاصله تمام حفره‌های امنیتی نیز برطرف گردید. به گفته این کارشناس، این نقص‌ها در فایل‌های مختلف زیر دامنه تبلیغاتی هنگ کنگ به آدرس hk.promotions.yahoo.com  یافت شده است.

وی تصمیم گرفت که در ابتدا به تجزیه و تحلیل این زیر دامنه بپردازد، چرا که حاوی مقدار زیادی از فایل‌های فلش و اسکریپت‌های PHP  است که می‌تواند آسیب پذیر باشند، و به نظر نمی‌رسد که توسط توسعه دهندگان صفحات اصلی یاهو ایجاد شده باشند.

صادقی پور در مجموع موفق به شناسایی هشت فایل آسیب پذیر شد  و آنها را  به همراه 5 گزارش به شرکت یاهو ارسال کرد.

لیستی از صفحات که او کشف کرده است شامل آسیب پذیری‌های تزریق SQL می‌باشند. از جمله آنها می‌توان به صفحات Emotive2012، خط سیر عکاسی نیکون و صفحه آموزش و پرورش اشاره کرد. با اعمال نفوذ به این اشکالات، وی موفق به دستیابی اسامی، آدرس ایمیل و اطلاعات دیگر نیز شد.

یاهو ظرف یک ماه پس از ارائه گزارش واصله، به تمامی آنها رسیدگی کرد و باگ‌های امنیتی را رفع نمود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.