about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل به‌تازگی از یک نقص امنیتی خطرناک برای گوشی‌های هوشمند مجهز به هسته گرافیکی Mali خبر داده است که همچنان وجود داشته و هنوز هیچ راه حلی برای آن ارائه نشده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ گوگل به‌تازگی از یک نقص امنیتی خطرناک برای گوشی‌های هوشمند مجهز به هسته گرافیکی Mali خبر داده است که همچنان وجود داشته و هنوز هیچ راه حلی برای آن ارائه نشده است. این نقص امنیتی کنترل کامل گوشی شما را در اختیار هکر قرار می‌دهد.

تیم امنیتی Project Zero شرکت گوگل با انتشار پست جدید در وبلاگ رسمی خود از یک نقص امنیتی جدید خبر داده و توضیح داد که چرا این نقص امنیتی بسیار مهم است و باید هرچه سریع‌تر برطرف شود.

گوگل از یک نقص امنیتی در گوشی‌های اندرویدی خبر داد

این مشکل امنیتی که CVE-2022-33917 نام‌گذاری شده است، در حال حاضر تنها گوشی‌های هوشمند مجهز به پردازنده گرافیکی Mali از شرکت ARM را هدف قرار می‌دهد. در این گزارش همچنین فهرستی منتشر شده که نشان می‌دهد گوشی‌های ساخته شده توسط گوگل، سامسونگ، شیائومی و OPPO که دارای پردازنده گرافیکی Mali هستند، همگی در معرض خطر این نقص امنیتی حل نشده قرار دارند.

محققان پس از بررسی این مشکل متوجه شدند که پنج نقص امنیتی جداگانه در کنار یکدیگر قرار گرفته و یک مشکل بزرگ‌تر مرتبط با هسته (kernel) شکل‌گرفته است.

نقص امنیتی در گوشی‌های مجهز به گرافیک Mali

همان‌طور که تیم امنیتی Project Zero در پست وبلاگی خود به آن اشاره کرده است، احتمال آشکار شدن آدرس‌های حافظه فیزیکی گوشی‌های هوشمند وجود دارد. به زبان ساده، هکرها با سوءاستفاده از این موارد می‌توانند به سیستم تلفن همراه کاربر دسترسی کامل داشته و با دورزدن مجوزهای دسترسی یا پرمیشن اندروید نه‌تنها داده‌های موجود در گوشی را دست‌کاری کنند، بلکه نرم‌افزار یا بدافزار موردنظر خود را هم نصب کنند.

شرکت ARM در تلاش برای حل این مشکل

تیم امنیتی Project Zero سریعاً پس از کشف این نقص امنیتی موضوع را با شرکت ARM در میان گذاشته است به‌زودی یک پچ امنیتی برای رسیدگی به این مشکل حیاتی منتشر خواهد شد. البته در مراحل اولیه بررسی این به‌روزرسانی مشخص شد که حتی با وجود اصلاحات فرضی مشکلات همچنان پابرجاست.

 

یکی از سخنگویان شرکت گوگل در مورد گام‌های بعدی این شرکت برای رسیدگی به نقص امنیتی CVE-2022-33917 عنوان کرده است:

در حال حاضر شرکت ARM در تلاش برای رفع این نقص امنیتی در گوشی‌های گوگل پیکسل و سایر مدل‌های اندرویدی است و طی چند هفته آینده به‌روزرسانی آن منتشر خواهد شد. شرکت‌های تولیدکننده گوشی اندرویدی برای مطابقت با دستورالعمل‌های SPL و دریافت مجوز استفاده از سیستم‌عامل اندروید، ملزم به دریافت این وصله امنیتی خواهند بود.

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.