about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کشف قابلیت جدید بدافزار Joker

شرکت‌های امنیت سایبری قابلیت جدیدی از بدافزار Joker شناسایی کرده‌اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان امنیتی در گزارشی تازه اعلام کرده‌اند بدافزار جوکر (Joker) قابلیت جدیدی کسب کرده و می‌تواند سپر امنیتی گوگل (Play Protect) را دور بزند. 

این بدافزار جاسوسی که به نام Bread نیز شناخته می‌شود پشت نقاب برنامه سیستم مخفی‌شده و امکان انجام عملیات غیرقانونی در دستگاه کاربر را به اپراتور خود می‌دهد.

مهاجمان با بهره‌گیری از نسخه‌های جدید این بدافزار می‌توانند پلی پروتکت را غیرفعال ساخته و اقدام به نصب دیگر بدافزارها و انتشار نظرات جعلی و تبلیغات مزاحم نمایند. 

جوکر به‌گونه‌ای طراحی‌شده که کاربران را بدون دریافت رضایتشان در سرویس‌های اشتراکی ثبت‌نام می‌کند و کاربر بعدازآنکه مبالغ قابل‌توجهی بابت استفاده از این سرویس‌ها از کارت اعتباری‌اش کم می‌شود، متوجه آن می‌گردد.

 این بدافزار برای مخفی شدن از دید کاربران از کدهای جاوا اسکریپت استفاده می‌کند و به اس‌ام‌اس‌ها، اطلاعات مخاطبین و اطلاعات دستگاه دسترسی پیدا می‌کند.

جوکر زمانی که کاربری اپلیکیشن آلوده به آن را نصب می‌کند، وارد دستگاه می‌شود و با ثبت‌نام مخفیانه در سرویس‌های پولی و شبیه‌سازی کلیک‌ها، با شبکه‌های تبلیغاتی و وب‌سایت‌ها ارتباط برقرار می‌کند.

یکی از خانواده‌های شناسایی‌شده این بدافزار توسط کارشناسان CSIS Security Group در 24 برنامه گوگل مشاهده‌شده است که دست‌کم 472 هزار  بار در ماه سپتامبر 2019 دانلود شده است.   

گوگل در ماه ژانویه سال 2019 از حذف بیش از 1700 اپلیکیشن آلوده به بدافزار جوکر طی 3 سال گذشته خبر داده بود.

کارشناسان گوگل، 4 گونه از این بدافزار را در زمان‌های مختلف شناسایی کرده‌اند که اهداف مختلفی را دنبال کرده‌ و حتی در یک روز 23 اپلیکیشن گوگل پلی را آلوده کرده‌اند. 

کارشناسانی که موفق به شناسایی آخرین نسخه‌های این بدافزار شده‌اند معتقدند جوکر دستگاه‌های اندروید کاربران ایالات‌متحده آمریکا و کانادا را موردتهاجم قرار نمی‌دهد. 

سیستم امنیتی پلی پروتکت گوگل در سال 2017 ظهور کرده و برنامه‌هایی را که از خود فروشگاه گوگل پلی دانلود نشده‌اند، بررسی می‌کند و در صورت شناسایی موارد خطرناک، آن‌ها را به‌طور خودکار از گوشی کاربر حذف می‌کند.

پلی پروتکت همچنین می‌تواند اپلیکیشن‌های جدیدی را که از فروشگاه پلی استور دانلود و نصب می‌شوند، اسکن کند. این سیستم از سال 2018 قابلیت اسکن فعال را پیداکرده و قادر است در اینترنت جستجو کرده و فایل‌های APK آلوده به بدافزار را پیش از کاربران شناسایی کند.

گوگل اخیراً گزارش داده بود این سپر امنیتی در سال 2019 بیش از یک میلیارد اپلیکیشن مخرب را شناسایی و دفع کرده است. طبق گزارش گوگل در سال 2019 کاربران اندروید سعی داشته‌اند 1.9 میلیارد اپلیکیشن مخرب را از فروشگاه‌های شخص ثالث دانلود و نصب کنند که خوشبختانه سپر امنیتی پلی پروتکت آن‌ها را شناسایی و دفع کرده است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.