about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کشف سامانه‌های آمریکایی در زیرساخت‌های کشور

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به گزارش نیویورک‌تایمز از طرح نیترو زئوس، گفت: آمریکایی‌ها سامانه‌هایی در زیرساخت‌های ایران قرار داده‌اند که هم به آن‌ها اطلاعات بدهد و هم قدرت تخریب داشته باشد که نمونه‌هایی را کشف کرده‌ایم.
سردار غلامرضا جلالی در حاشیه همایش نکوداشت پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات در پاسخ به سؤالی درباره تولید گوشی هوشمند مدیران در کشور اظهار داشت: تلفن همراه مدیران با تلفن همراه هوشمند مدیران متفاوت است؛ زیرا تلفن همراه هوشمند قابلیت‌های مختلفی ازجمله شنود، ثبت مکان، تصویربرداری، ثبت اثرانگشت، اسکن قرنیه چشم، حفظ عکس‌ها، اطلاعات دفترچه تلفن و حفظ پسوردهای بانکی را دارد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: این اطلاعات به‌تنهایی برای فرد دارای اهمیت نیست اما به ایجاد بیگ دیتاهایی منجر می‌شود که استفاده‌های زیادی می‌توان از آن‌ها برد.
به گفته وی، مسئولانی که مکانشان مهم است و اطلاعات مکانی آن‌ها می‌تواند علیه‌شان استفاده ‌شود، اساساً نباید از گوشی هوشمند استفاده کنند. برای دیگر مسئولان نیز قابلیتی ایجاد کرده‌ایم که گوشی‌های موجود امن سازی شود.

* قول سخنگوی دولت برای بودجه پدافند غیرعامل عملی نشد
سردار جلالی درباره قول سخنگوی دولت آقای نوبخت درباره بودجه پدافند غیرعامل در کشور گفت: آقای نوبخت قول خود را فراموش کرده‌اند و در بودجه اثری از پدافند غیرعامل دیده نمی‌شود که دراین‌باره با کمیسیون‌های ذی‌ربط مذاکره کرده‌ایم.

* گزارش نیویورک‌تایمز از طرح نیترو زئوس برای کاشت سامانه‌هایی در زیرساخت‌های ایران
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: طبق گزارش نیویورک‌تایمز درباره نیترو زئوس به‌طور شفاف اعلام‌شده که آمریکایی‌ها 2 استراتژی در برابر به نتیجه نرسیدن 1+5 یا درگیری ایران با رژیم اشغالگر قدس، دارند و بر این اساس سامانه‌هایی (ایمپلنت‌هایی) در زیرساخت‌های ایران کاشته‌اند که هم به آن‌ها اطلاعات بدهد و هم در زمان لازم قدرت تخریب داشته باشد.

به گفته وی، این اطلاعات از سوی هیچ مقامی در آمریکا تکذیب نشد.
جلالی گفت: با بررسی دراین‌باره زیرساخت‌های ایران را در چندین دسته ازجمله برق، انرژی، ارتباطی، نفت، رسانه دسته‌‌بندی‌ کردیم که بعد از بررسی نمونه‌هایی نیز در برخی زیرساخت‌ها کشف‌شده است.
وی گفت: در مقابله با این امر باید علیرغم تمام کاستی‌هایی که درباره تولید داخلی تجهیزات داریم، سیاست حمایت از محصولات بومی امنیتی را با جدیت دنبال کنیم که برای مثال محصول ضد بدافزار بومی امروز رونمایی شد.

* افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری
پیرو این موضوع سردار جلالی، از افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری در هفته جاری با دو مقیاس موضوعات داخلی و خارجی خرداد.

*شبکه ملی اطلاعات پدافندی‌ترین طرح غیرعامل وزارت ارتباطات
وی با اشاره به مقوله ارتش نظامی سایبری در جهان، از منصوب شدن اخیر فرماندهی نظامی سایبری در آمریکا خرداد و گفت: این امر نشان از توسعه فضای سایبر در حوزه نظامی و افزایش توانمندی‌ها و قابلیت‌های فضای سایبر در حوزه نظامی دارد.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات را می‌توان وزارت دفاع سایبری در کشور نامید، گفت: شبکه ملی اطلاعات پدافندی‌ترین طرح غیرعامل وزارت ارتباطات و اساسی‌ترین رویکرد برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی و رسیدن به پایداری شبکه است.
به گفته وی، حذف هاستینگ‌های خارجی (میزبانی های خارجی سایت‌ها) و حذف خروج غیر ضروری از گت‌وی بین‌الملل برای مقاصد ایران (دسترسی از ایران به سایت‌های ایرانی) از اولویت‌ها است.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.