about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کشف دو گروه از هکرهای ایرانی به ادعای سیمنتک

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت سیمنتک در گزارشی مدعی شد هکرهای ایرانی ممکن است به تعداد زیادی از اطلاعات حساس دست پیدا کرده باشند. این شرکت اعلام کرد دو گروه از هکرهای ایرانی به نام‌های «کادل» (نوعی سوسک) (Cadelle) و «سوسک طلایی پردار» (Chafer) از نوعی بدافزار استفاده می‌کردند که اطلاعات را از رایانه‌های شخصی و سرورها سرقت می‌کرد؛ این اطلاعات از شرکت‌های مخابراتی و هوایی منطقه بوده است.
سیمنتک نوشت: این گروه‌ها از اواسط سال 2014 شروع به فعالیت کرده‌اند؛ اما جزییات ثبت سرورهای فرماندهی و کنترل آن‌ها نشان‌دهنده‌ی این است که آن‌ها از سال 2011، فعالیت داشتند.
گروه کادل، از نوعی در پشتی به نام «cadellespy» و گروه دیگر از نوعی در پشتی به نام «backdoor.remexi» استفاده می‌کردند. نوع انتشار بدافزار توسط گروه کادل دقیقاً مشخص نیست، اما گروه سوسک طلایی پردار، روش تزریق اس‌کیو‌ال (SQL injection) را به کار می‌بردند. البته سیمنتک در گزارش خود بیان کرد: حملات این گروه‌ها چندان پیچیده نبود، اما هکرهای ایرانی توانسته‌اند بیش از یک سال به رایانه‌های هدف، دسترسی داشته باشند. برخی دستگاه‌هایی که آلوده شدند، متعلق به توسعه‌دهندگان وب یا سرورهای پایگاه داده بودند.
سیمنتک به این نکته اشاره کرد که اهداف دیگر این گروه‌ها، اشخاصی بودند که از پروکسی‌های ناشناس استفاده می‌کردند. این هکرها به ردیابی اکتیویست‌ها و مخالفان، می‌پرداختند. این شرکت افزود: «گزارش‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از ایرانیان از سرویس‌های پروکسی برای دسترسی به وب‌گاه‌های فیلتر شده توسط دولت، استفاده می‌کنند. مخالفان، اکتیویست‌ها و محققان در منطقه، ممکن است چنین پروکسی‌هایی را برای حفظ فعالیت‌های آنلاین خود به کار برند.»

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.