about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کشف حفره امنیتی توسط کودک ۵ ساله

به گزارش  یاهو این کودک 5 ساله آمریکایی با نام کریستوفر دیویس، با استفاده از این حفره امنیتی توانسته به حساب کاربری والدین خود در ایکس‌باکس وان نفوذ کرده و به بازی‌هایی که توسط والدین از دسترس وی خارج شده بودند دسترسی پیدا کند.

پدر این کودک که خود نیز کارمند یک شرکت امنیتی است پس از کشف نفوذ این کودک به حساب کاربری خود، از وی می‌خواهد که نحوه نفوذ خود به این حساب در ایکس باکس را شرح دهد و کریستوفر نیز با وجود ترس از برطرف شدن این مشکل توسط مایکروسافت و در نتیجه بسته شدن راه نفوذ وی به حساب کاربری، این مشکل و نحوه ورود خود را به پدرش شرح می‌دهد.

پدر این کودک پس از اطلاع از وجود این حفره امنیتی در ایکس باکس، این مشکل امنیتی را به مایکروسافت اعلام کرده و مایکروسافت نیز اقدام به برطرف کردن این مشکل کرده است.

این شرکت همچنین در لیست همکاران سال 2014 خود، این پسر بچه را به عنوان یکی از محققان امنیتی این شرکت معرفی کرده است. /

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.