about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

کشف بدافزاری جدید در پایانه ‌های فروش

محققان امنیت سایبری موفق به کشف بدافزاری جدید در پایانه‌ های فروش «POS» شدند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان یک بدافزار به نام «RtPOS» را کشف کرده اند که دستگاه های POS یا کارت خوان را هدف قرار می دهد. آن ها اعلام کردند که احتمالا این بدافزار روسی است.

این بدافزار با سوء استفاده از پروتکل انتقال دستگاه‌ های پوز «2017 RtPOS» اطلاعات کاربران را سرقت می ‌کنند. این پروتکل از سال گذشته منقضی شده و هنوز به روز رسانی انجام ‌نشده است. نام بدافزار یاد شده «POSCLOUD» بوده که اطلاعات کارت ‌های اعتباری را سرقت می‌ کند. 

این بدافزار بسیار کم حجم است و تعداد محدودی تابع دارد. به عنوان مثال تابع باینری آن فقط از دو آرگومان (install  و remove)  ورودی دریافت می کند. همچنین دارای یک تابع اصلی است که کار آن بررسی RAM کامپیوتر قربانی برای پیدا کردن شماره کارت های اعتباری و ذخیره آن در یک فایل  DAT محلی است. این بدافزار به دنبال پیدا کردن هیچ اطلاعات اضافی دیگری از سیستم قربانی نیست.

این بدافزار هیچ ویژگی شبکه ای خاصی ندارد یعنی به هیچ سرور کنترل و فرمانی متصل نمی شود و یا اطلاعات سرقت شده را از بین نمی برد. محققان نمی دانند که چرا این بدافزار این گونه عمل می کند اما دو فرض وجود دارد:

1. اول اینکه به احتمال زیاد این بدافزار هنوز در حال توسعه است و ویژگی های یک بدافزار در آینده به آن اضافه خواهد شد.

2. فرض دوم این است که مهاجمان می توانند از بدافزارهای دیگر برای انجام اعمال مخرب استفاده کنند و هدف آن ها از ساخت RtPOS فقط جمع آوری اطلاعات کارت های بانکی است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.