about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کشف آسیب پذیری در مرورگر سافاری

محققان کسپراسکای دریافتند که مرورگر وب سافاری اپل بر روی OS X اطلاعات نشست از جمله نام کاربری و رمز عبور را در یک فایل متنی XML ساده ذخیره می‌کند.

موسسه خبری سایبربان: محققان کسپراسکای دریافتند که مرورگر وب سافاری اپل بر روی OS X اطلاعات نشست از جمله نام کاربری و رمز عبور را در یک فایل متنی XML ساده ذخیره می‌کند و این فایل برای هر کاربری قابل خواندن است.

مانند بسیاری از مرورگرها، سافاری می‌تواند اطلاعات موقعیت و حالت صفحه وب باز شده را ذخیره می‌کند و زمانی که کاربر مرورگر را دوباره راه اندازی می‌کند این صفحات به طور خودکار باز می‌شوند. با توجه به اظهارات محققان کسپراسکای، سافاری اطلاعات نشست کاربر را در فایلی با نام LastSession.plist ذخیره می‌کند. این فایل در یک دایرکتوری مخفی قرار دارد اما دسترسی به آن محدودیتی ندارد. محتویات این فایل رمزگذاری نیستند حتی اگر از نشست HTTPS استفاده شده باشد.

شرکت کسپراسکای اعلام کرد که که این مشکل در سافاری نسخه ۶.۰.۵ بر روی OS X نسخه‌های ۱۰.۸.۵ و ۱۰.۷.۵ وجود دارد.

یکی از تهدیدات بالقوه این مشکل آن است که یک کاربر یا برنامه خرابکار حتی با یک حساب کاربری غیر مجاز می‌تواند به اعتبارنامه‌های ورود به سایت کاربر دسترسی یابد. شرکت کسپراسکای در خصوص این مشکل به شرکت اپل اطلاع داده است اما هم چنان پاسخی را دریافت نکرده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.