about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت امنیت سایبری کسپرسکی مدعی شد که یک گروه هکری چینی با استفاده از یک روت کیت جدید کاربران ویندوز در جنوب شرقی آسیا را هدف قرار می دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک عملیات سایبری طولانی مدت علیه اهدافی در جنوب شرقی آسیا به یک بازیگر مخرب چینی زبان ارتباط داده شده است. این کمپین که از جولای 2020 فعالیت دارد، با استفاده از روت کیت حالت کرنل سیستم های آسیب پذیر ویندوز را تحت الشعاع قرار می دهد.

آزمایشگاه کسپرسکی این حملات را به گروه هکری به نام GhostEmperor ( گوست امپرر ) ارتباط داده است. طبق ادعای این شرکت امنیت سایبری گروه نام برده از چارچوب بدافزاری چند مرحله ای پیچیده ای بهره برده است که امکان حضور و کنترل طولانی مجرمین را بر روی میزبان های هدف مهیا می کند. 

این شرکت امنیت سایبری روس، روت کیت مورد استفاده در این حملات را Demodex ( دمودِکس ) نامیده است. دمودکس چندین نهاد مهم در مالزی، تایلند، ویتنام و اندونزی، مصر، اتیوپی و افغانستان را آلوده کرده است. 

بر اساس ادعای محققین، دمودکس در جهت پنهان سازی فرآورده های بدافزاری از دید محققین و سیستم های امنیتی مورد استفاده قرار می گیرد. این روت کیت با استفاده از یک طرح لودینگ جالب شامل بخشی از یک پروژه متن باز به نام Cheat Engine ( چیت اینجین ) مکانیزسم شناسه درایور ویندوز را دور می زند.

گوست امپرر با استفاده از روش های مختلف بدافزار را بر روی حافظه اجرا می کند و آسیب پذیری های شناخته شده ای همچون Proxylogon را مورد بهره برداری قرار می دهد. آن ها در این صورت می توانند به سیستم قربانی دسترسی پیدا کنند و دیگر بخش های شبکه آن ها را نیز مورد پیمایش قرار دهند. 

حتی سیستم عامل ویندوز 10 نیز مورد هدف این حملات قرار گرفته است. 

به دنبال رخنه موفق به شبکه هدف، زنجیره های آلوده سازی منتخبی که منجبر به استفاده از روت کیت ها شدند، از راه دور توسط یک سیستم دیگر و با استفاده از نرم افزارهایی مانند WMI یا PsExec اجرا می شوند. این اتفاق می تواند اجرای ایمپلانت های درون حافظه ای را به دنبال داشته باشد که قابلیت نصب پی لودهای اضافی در حین اجرا را دارا هستند.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .