about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

کسپرسکی، مهمان ویژه سنگاپور

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یوجین کسپرسکی، کارشناس امنیت سایبری روس و مدیر شرکت امنیتی کسپرسکی، به عضویت مجمع بین‌المللی مشاوران که جزئی از برنامه تحقیق و توسعه امنیت سایبری ملی سنگاپور است پیوست.
این طرح در سنگاپور، حاصل همکاری هفت نهاد دولتی است. این هفت نهاد عبارت‌اند از: بنیاد تحقیقات ملی (NRF)، وزارت دفاع سنگاپور (MINDEF)، وزارت کشور (MHA)، مرکز همکاری‌های امنیت ملی، سازمان توسعه اینفوکام، آژانس امنیت سایبری و هیئت توسعه اقتصادی.
مقامات امنیتی سنگاپوری تأکید کردند که هدف از تشکیل این مجمع همکاری ملی، توسعه تحقیقات امنیت سایبری و ارتقا توانایی‌ها برای پاسخ‌گویی و برآوردن نیازهای امنیتی راهبردی است. یوجین کسپرسکی، پیوستن به این مجمع سنگاپوری را یک افتخار بزرگ برای خود قلمداد کرده است.
وی در بخشی از صحبت‌های خود در رابطه با این همکاری گفت: «سنگاپور، کوچک اما کشوری بسیار مهم و پیشرفته است. سنگاپور، همیشه یک‌ قدم از سایر کشورهای جهان در بسیاری از موارد جلوتر است و اتخاذ چنین راهبردی از سوی این کشور، باید از طرف دیگران نیز پیگیری شود.»
ابتدای سال جاری نیز، دولت سنگاپور اعلام کرد که یادداشت تفاهمی با دانشگاه تل‌آویو در زمینه تحقیقات امنیت سایبری، امضا کرده است.
کسپرسکی در ادامه صحبت‌های خود در مورد سنگاپور گفت: «این کشور به‌زودی در حال تبدیل‌شدن به یک ملت دیجیتال است. همچنین سنگاپور در حال دست‌یابی به سطح بالایی از امنیت سایبری است و این کار را در میان توسعه پایدار و ارتقا توانایی‌هایش انجام می‌دهد.»
سایر اعضایی که به عضویت این انجمن مشورتی درآمده‌اند، هووارد اشمیت (Howard Schmidt)، مشاور سایبری سابق جورج بوش و باراک اوباما، اسحاق بن اسرائیل (Yitzhak Ben-Israel)، محقق نظامی اسرائیلی و رییس کنونی سازمان فضایی اسرائیل، جان بدینگتون (John Beddington)، مشاور ارشد علمی دولت انگلستان، کوئیک تونگ بون (Quek Tong Boon)، مدیر تحقیقات دفاعی وزارت دفاع سنگاپور، لوئی پائو چوئن (Lui Pao Chuen)، مشاور بنیاد تحقیقات ملی سنگاپور و خو بون هوی (Khoo Boon Hui)، از مدیران ارشد وزارت کشور سنگاپور هستند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد