about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کسب درآمد فیس‌بوک از انتخابات 2016 آمریکا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ انتخابات ریاست جمهوری کشور آمریکا در ماه نوامبر برگزار خواهد شد. هزینه‌های برگزاری انتخابات در هر دوره نسبت به دوره‌ی قبل، افزایش می‌یابد. به نظر می‌رسد نامزدهای انتخاباتی متوجه تأثیر تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی شده و مبالغ سنگینی را برای تبلیغات در آن‌ها استفاده می‌کنند. شرکت فیس‌بوک با استفاده از شبکه اجتماعی خود؛ در زمان برگزاری هر دوره از انتخابات، درآمد بسیاری کسب می‌کند. به‌عنوان مثال؛ تد کروز (Ted Cruz)، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات، روزانه 10 هزار دلار برای تبلیغات به فیس‌بوک پرداخت می‌کند. این تنها بخش کوچکی از درآمدهای فیس‌بوک، از فعالیت‌های سیاسی است.
بر اساس آمارهای منتشر شده؛ شرکت فیس‌بوک در انتخابات گذشته، تقریباً درآمدی 10 میلیارد دلاری به دست آورد.
نامزدهای ریاست جمهوری، توانایی پیگیری رأی‌دهنده‌ها و طرفدارهای خود را ندارند؛ اما می‌توانند فهرستی از ایمیل‌ها و اطلاعات شخصی رأی‌دهندگان (اعتقادات سیاسی، اسم واقعی، آدرس و شماره تلفن) را در پایگاه داده تبلیغاتی فیس‌بوک، بارگذاری کنند.
استفاده از شبکه‌های اجتماعی در زمان انتخابات موضوع تازه‌ای نیست. باراک اوباما نیز در زمان انتخابات سال 2008 از شبکه‌های اجتماعی بر تبلیغات استفاده می‌کرد. فیس‌بوک روزبه‌روز بزرگ‌تر شده و به اعتقاد کارشناسان به پلتفرمی ساده و تأثیرگذار بر تبلیغات تبدیل شده است.
نامزدها می‌توانند در شبکه‌های اجتماعی به تبلیغات و بیان اعتقادات خود بپردازند. آن‌ها می‌توانند با هدف قرار دادن کاربران و بیان اهداف خود به آن‌ها، برای موفقیت خود رأی جمع کنند. همچنین گزارش‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهد، گروه تبلیغاتی نامزدها؛ از روش‌هایی خاص برای دنبال کردن و جلب نظر به‌صورت افراد، به‌صورت جداگانه استفاده می‌کنند.
مدیر کمپین تبلیغاتی رند پال (Rand Paul)، گفت: «فیس‌بوک روند انجام بازی را برای ما و تمام روند انتخابات تغییر داده است. در حال حاضر ما می‌توانیم به‌صورت مستقیم با هزاران نفر صحبت کرده و جمع‌آوری آرا بپردازیم.»
شرکت فیس‌بوک می‌تواند با توجه به هزینه‌ی دریافتی و یا نمایش تبلیغات یک نامزد در شبکه‌های اجتماعی خود، رأی‌دهندگان بسیاری را به سمت یک نامزد خاص هدایت کنند. همچنین فیس‌بوک درآمدی بسیاری از این راه کسب کرده و پیش‌بینی ‌شده است، درآمد امسال فیس‌بوک نسبت به دورهای گذشته افزایش یابد.

 

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.