about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

کسب بینشی عمیق تر با گراف عواقب

سازمان دارپا در حال طراحی نوعی رابط گرافیکی است که عواقب اتخاذ یک تصمیم را به فرماندهان نظامی نشان می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «C4ISRNET»؛ رهبران نظامی روزانه با مشکلات اساسی بسیاری مواجه می شوند. اغلب این مسائل به دنبال دو سؤال «پیامدهای یک اقدام مشخص چه خواهد بود؟» و «اگر واحد ما چنین حرکتی بکند، آنها چه کاری انجام خواهند داد؟» ایجاد می گردند.

مسائل بالا، معضلات بسیار بزرگی هستند که تکنسین های دفاعی معتقدند، قادرند برای آنها پاسخ پیدا کنند.

استیو جیمسون (Steave Jameson)، مدیر برنامه ی دارپا در دفتر نوآوری فناوری گفت:

ما ابزاری که آینده را پیش بینی کند نمی سازیم؛ اما سیستمی را توسعه می دهیم که طیف گسترده ای از عواقب یک اقدام را ارائه می دهد. این ویژگی به کاربر اجازه می دهد، نتایج گزینه های پیش روی خود را بررسی کرده، توضیحاتی برای آنها به دست آورد. این که به علت یک رویداد خاص، یک پیامد خاص به وجود می آید.

از نظر تاکتیکی، چنین اطلاعاتی حکم طلا را پیدا می کنند. دارپا برای دستیابی به این اطلاعات با ارزش، پروژه ای را به نام «کشف علت محیط های عملیاتی پیچیده1» راه اندازی و در فاز اول آن، قراردادی به ارزش 4.2 میلیون دلار را با «BAE Systems» امضا کرد. هدف این پروژه تلاش برای جمع آوری اطلاعاتی است که در گذشته امکان آن وجود نداشت. در نتیجه داده های جامع تری برای پیش بینی عواقب یک کار به دست می آید.

جاناتان گلداشتاین (Jonathan Goldstein)، دانشمند ارشد BAE Systems گفت:

:ویژگی یاد شده به عنوان یک مسئله ی تقریباً تازه در دکترین جدید طراحی عملیاتی در نظر گرفته شده است. هدف دستاورد مورد بحث، ایجاد بینشی عمیق تر در محیط های عملایتی، درک علت اصلی یک سناریو و توسعه ی رویکرد عملیاتی مناسب است.

راه کار پیشنهادی BAE به اختصار کانتکس (CONTEXTS2) نامیده می شود.

رهبران نظامی معمولاً به طیف گسترده ای از منابع اطلاعاتی دسترسی دارند؛ اما در اغلب موارد نمی توانند در زمان مناسب، آنها را به کار بگیرند.

گلداشتاین افزود:

ممکن است گزارش های اطلاعاتی، پایگاه های داده ی دولتی و غیر دولتی وجود داشته باشند که قادر به ارائه ی آمارهایی برای تجزیه و تحلیل هستند. همچنین متخصصانی وجود دارند که احتمالاً به این منبع دانش دسترسی دارند؛ اما چالش از جایی آغاز می شود که رویدادهای جدید به سرعت اتفاق می افتد و شما باید در مدت زمان کوتاهی، درکی عمیق را از محیط عملیاتی خود داشته باشید.

پژوهشگرانی که روی پروژه ی مذکور فعالیت می کنند، قصد دارند انواع مختلی از داده ها را در یک رابط گرافیکی به نمایش بگذارند. رابطی یکپارچه که به فرماندهان اجازه می دهد، به منظور مشاهده ی عواقب، متغیرهای کلیدی را تنظیم کنند.

وی ادامه داد:

هر رویکردی که در پیش می گیرید، مدل را تغییر می دهد. اگر سطح امنیت یک منطقه را افزایش دهید، می توانید تأثیر آن را روی دیگر بخش های مدل مشاهده کنید. اگر روی اقتصاد تمرکز کنید، تأثیر آن را مشاهده خواهید کرد. این یک راه کار، برای در نظر گرفتن بهترین رویکرد است.

جیمسون اظهار کرد:

در محیط های عملیاتی پیچیده ی امروزی، در اغلب موارد به راحتی نمی توان تشخیص داد هدف نظامی بعدی چیست یا اصلاً هدفی وجود دارد یا خیر. ما می توانیم موقعیت هایی را که نتایج غیر منتظره ای در آن داریم، مشاهده کنیم. ما سعی داریم یک مشکل را حل کنیم؛ اما توجهی به علت های اصلی نداریم. در نتیجه چالش دوباره ظاهر می شود یا به مسئله ای اشتباه رسیدگی می کنیم.

در راه حل های جدید پیش رو، الگوریتم ها، داده ها را شناسایی و شاخص های کلیدی بررسی می کنند. این شاخص ها ممکن است سطح خشونت محلی، احساسات نسبت به دولت و خدمات در دسترس شهروندان باشد. همه ی این متغیرها، با استفاده از مدل های ریاضی، به صورت یک نمودار رسم شده و وابستگی احتمالی بین آنها را به نمایش می گذارد.

گلداشتاین شرح داد:

رهبران نظامی قادر هستند روی یک گره موجود در گراف کلیک کرده و میزان متغیر را به اندازه ی دلخواه کاهش یا افزایش دهند. در نتیجه عواقب روی یک گراف به نمایش گذاشته می شود. همچنین امکان دریافت آن به صورتی طبقه شده وجود دارد تا بیان کند آیا این نتیجه مناسب است یا خیر.

شکل دقیق خروجی هنوز در حال توسعه است؛ اما هدف نهایی، دادن دیدگاهی به فرماندهان است که به سادگی قابل خواندن و درک باشد. در نتیجه گزینه های کارآمدی در اختیار آنها قرار می گیرد.

شاید پروژه ی کشف علت محیط های عملیاتی پیچیده، به فرماندهان کمک کند، عدم اطمینان را کنار بگذارند؛ اما این فناوری در آینده ی نزدیک عرضه نخواهد شد. در واقع BAE Systems اعلام کرده است این طرح در سال 2021 عملیاتی خواهد شد.


  1.  Causal Exploration of Complex Operational Environments
  2. Causal Modeling for Knowledge Transfer, Exploration, and Temporal Simulation
تازه ترین ها
اولین
1404/02/17 - 08:22- ابزارهای هوشمند

اولین کیک رباتیک جهان ساخته شد/ این کیک کاملا خوراکی است!

محققان اروپایی در پروژه‌ای میان‌رشته‌ای، کیکی پیشرفته با اجزای کاملاً خوراکی از جمله نخستین باتری قابل‌شارژ خوراکی جهان ساخته‌اند؛ نوآوری‌ای که در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ اوساکا به نمایش درآمده و تلفیقی از فناوری رباتیک، علم تغذیه و هنر شیرینی‌پزی را به نمای

آپدیت
1404/02/17 - 08:19- هوش مصنوعي

آپدیت جدید Gemini 2.5 Pro منتشر شد؛ ارتقای قابلیت‌های کدنویسی هوش مصنوعی گوگل

این آپدیت که قرار بود در I/O 2025 عرضه شود، قابلیت‌های کدنویسی این هوش مصنوعی، به‌ویژه در ساخت اپلیکیشن‌های وب، را به شکل چشمگیری ارتقا داده است.

وزیر
1404/02/17 - 08:17- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات: شکل گیری بازار زیرزمینی رمزارزها نگران کننده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وقتی سیاست‌گذاری شفاف نباشد، مردم به سمت بازارهای غیررسمی می‌روند و این کار، ریسک را هم برای مردم و هم حاکمیت بالا می برد.