about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در حالی که پیش بینی می شد با تغییربازار کار, کسب و کار مجازی تا ۷سال آینده رونق گیرد, اما کرونا باعث شد که طی ۲سال اخیر اکثر مشاغل فروش آنلاین و فعالیت در فضای مجازی را تجربه کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،پس از شیوع ویروس کرونا، بسیاری از مشاغل آسیب دیدند و برای جبران هزینه های خود به سمت رونق کسب و کار مجازی پیش رفتند. در این بین برخی کسب و کارها برای جلوگیری از رکود و تعطیلی مسیر دیگری را در پیش گرفته و تلاش کردند فعالیت خود را در بستر اینترنت و از طریق شبکه های اجتماعی ادامه دهند و به نوعی فروش آنلاین را تجربه کنند.

 آمارها حکایت از این دارد تعداد مشاغل در زمان کرونا رشد داشته است. آنطور که سخنگوی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی گفته است پیش‌بینی می شد که 70درصد کسب کارها طی 6تا 7سال آینده وارد فضای آنلاین شوند ولی شیوع کرونا باعث شد تا این زمان به 2 تا 3 سال کاهش یابد.

علی اصغر آهنی‌ها، عضو شورای عالی کار درباره مشاغل مجازی گفت: هم با بیان اینکه با پیشرفت علم و فناوری، شکل فروش و بازار‌ها نیز تغییر کرده است، گفت: فناوری باعث ایجاد بازارهای مجازی که به نوعی بازارهای واقعی هستند، شد و هر روز تعدادشان در کشور رو به فزونی دارد.

وی درباره مزیت‌های استفاده از بازار‌های مجازی اظهار داشت: از مزیت‌های استفاده از بازارهای مجازی صرفه جوی در زمان، هزینه و قیمت تمام شده است و به همین دلیل بازارهای مجازی با استقبال روبرو شده اند. این روند همچنان با سرعت چشمگیری در حال افزایش است یعنی مشاغل از شکلی به شکل دیگر تغییر پیدا می‌کنند و آنهایی که بتوانند خودشان را در این بازار تطبیق دهند، رشد زیادی خواهند داشت.

عضو شورای عالی کار اشاره کرد: البته بعضی از بازار‌ها ممکن است دچار دستخوش تغییر نشوند، اما حقیقت این است که این بازارها، بازار بزرگی نیستند. بازار بزرگ فضای مجازی شاهد تغییر هر روزه و ارتقاء خدمات است که باعث ایجاد اشتغال زیاد نیز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سرعت تغییر بازار‌ها به سمت الکترونیکی شدن زیاد است، اظهار داشت: تغییرات فناوری در بازارهای مجازی بسیار تاثیر گذار است و با توجه به نسل جوان و قدرت بسیار خوب در بخش IT کشور، سرعت تغییر بازار‌ها بسیار زیاد است و در 10 سال آینده شاهد گستردگی زیاد این نوع بازار‌ها خواهیم بود.

 *کرونا سرعت اینترنتی شدن کسب و کارها را بیشتر کرد

 به گزارش تسنیم، درحالی که پیش از کرونا پیش بینی می شد که رونق کسب و کار در فاصله بین 6تا7سال آینده صورت گیرد. اما شیوع کرونا بستررونق فضای مجازی را فراهم کرد تاسرعت پیوستن کسب و کارها به فضای آنلاین و تجربه فروش اینترنتی بیشتر شود.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.