about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت «Group-IB» از سه بدافزاری نام برد که بیشترین سوءاستفاده را از کرونا‌ویروس کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Group-IB» با انتشار گزارشی اعلام کردند طی روزهای اخیر حملات فیشینگ گسترش چشمگیری داشته و مهاجمان از سه بدافزار بیشترین میزان استفاده را کرده‌اند. 

به گفته کارشناسان این شرکت، از 13 فوریه تا یک آوریل 2020، حملات فیشینگ در 65 درصد موارد با بهره‌گیری از برنامه‌های جاسوسی و 31 درصد از طریق در پشتی و 4 درصد با استفاده از رمزنگارها انجام‌شده است. 

سه بدافزار استفاده‌شده جاسوس‌افزارهای ایجنت تسلا (AgentTesla)، نت‌وایر (NetWire) و لوکی‌بات (LokiBot) بوده‌اند که بیش از همه با سوارشدن برموج کرونا ویروس سازمان‌های دنیا را هدف قرار داده‌اند. 

مهاجمان در ایمیل‌های فیشینگ، خود را نمایندگان سازمان جهانی بهداشت، سازمان یونیسف معرفی کرده و با استفاده از بدافزارهای یادشده کارکنان شرکت‌های بین‌المللی من‌جمله شرکت‌های نفت و گاز را هدف قرار داده‌اند. 

بدافزار ایجنت تسلا یک بدافزار دسترسی از راه دور پیشرفته است که به‌عنوان کی‌لاگر عمل می‌کند. این بدافزار قادر است از صفحه نمایشگر قربانی اسکرین شات گرفته و نام کاربری و گذرواژه‌های موزیلا، کروم و برنامه مدیریت ایمیل مایکروسافت اوت‌لوک را سرقت کند. نت وایر نیز به عنوان کی‌لاگر عمل می‌کند.

بدافزار لوکی‌بات قادر است رمز عبور اکانت‌های کاربران را از طریق مرورگرها، برنامه‌های ایمیل، کلاینت‌های FTP، پیام‌رسان‌ها و کیف پول‌های ارز دیجیتال جمع‌آوری و سرقت کرده و به اپراتورهای خود ارسال کند.

 لوکی‌بات به‌عنوان کی‌لاگر عمل کرده و کلیه فعالیت‌های کاربر روی مرورگر و دسکتاپ را ردیابی می‌کند. این بدافزار همیشه در ابتدا درقالب ایمیل‌های فیشینگ ارسال گشته و یک روش نصب غیرمعمول دارد و آنتی‌ویروس‌ها به‌سختی می‌توانند آن را شناسایی کنند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.