about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

فرماندهی سایبری آمریکا یک تیم شکار به جلو به کرواسی اعزام کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فرماندهی سایبری ایالات‌متحده به‌تازگی تیم شکار روبه‌جلو خود را برای اولین بار در کرواسی مستقر کرد تا به این کشور بالکان کمک کند تا دفاع سایبری و شبکه‌های خود را در برابر تهدیدات موجود، تقویت کند. این تیم که متشکل از پرسنل نظامی و غیرنظامی اهل ایالات‌متحده است، در کنار مقامات اطلاعاتی و امنیت سایبری کرواسی برای جستجوی فعالیت‌ها و آسیب‌پذیری‌های سایبری مخرب همکاری کنند.سرلشکر ویلیام هارتمن، فرمانده نیروی مأموریت ملی فرماندهی سایبری ایالات‌متحده گفت:

این یک افتخار بود که تعدادی از بهترین اپراتورهای دفاعی خود را به کرواسی فرستادیم تا تهدیدات مشترک را در کنار شرکای خود بیابند. ازآنجایی‌که ما دشمنان سایبری‌ای را می‌بینیم که ممکن است ملت ما را تهدید کنند، می‌خواهیم هم تخصص و هم استعداد را به کشورهای شریک خود انتقال دهیم.

این آژانس معمولاً تیم نیروی مأموریت ملی خود را به خارج از کشور می‌فرستد تا به متحدانش در انجام عملیات‌های سایبری و تقویت دفاع امنیت سایبری خود و همچنین جمع‌آوری اطلاعات در مورد فعالیت‌های سایبری دشمنان کمک کند. دانیل مارکیچ، مدیر آژانس امنیت و اطلاعات کرواسی گفت:

این نوع مشارکت در حوزه امنیت سایبری در دنیای امروز، امری ضروری است؛ چرا که دسترسی‌ها و توانایی‌های ما را گسترش می‌دهد.

مارکیچ افزود:

ما با دشمنان و تهدیدات یکسانی در فضای سایبری روبرو هستیم و هر دوی ما بینش‌های ارزشمندی را در مورد تاب‌آوری در فضای سایبری، هم به دست می‌آوریم و هم آن را به اشتراک می‌گذاریم؛ زیرا به هدف اصلی امنیت ملی ما تبدیل شده است.

آمریکا پیش‌ازاین در سال 2020 طی یک قرارداد 4.2 میلیون دلاری با کرواسی برای تأسیس مركز جدید امنیت سایبری به توافق رسیده بود.

تیم شکار به جلو فرماندهی سایبری آمریکا تاکنون 35 عملیات در 18 کشور ازجمله استونی، لیتوانی، مونته‌نگرو، مقدونیه شمالی و اوکراین انجام داده است. در حقیقت می‌توان گفت تیم‌های سایبری ایالات‌متحده به بهانه همکاری به سایر کشورها می‌روند تا هم در حملات سایبری مشترک شرکت کنند و هم از زیرساخت‌های سایبری کشورهای میزبان مطلع شوند که این امر به آسیب‌پذیری این کشورها در برابر آمریکا می‌افزاید.

ایالات‌متحده علاوه بر انجام عملیات دفاعی سایبری، در عملیات تهاجمی سایبری در حمایت از اوکراین نیز شرکت کرده است. در ماه ژوئن، ژنرال پاول ناکاسونه، رئیس فرماندهی سایبری ایالات‌متحده، برای اولین بار علناً و به‌صورت عمومی تأیید کرد که ایالات‌متحده به اوکراین در بخش تهاجمی سایبری کمک کرده است.

ناکاسونه گرچه جزئیات بیشتری را ارائه نکرد اما در آن زمان طی مصاحبه‌ای گفت:

ما یک سری عملیات تهاجمی، دفاعی و اطلاعاتی در یک طیف کامل انجام دادیم.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد