about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

 در ماه ژانویه، سیمانتک نوع جدیدی از این کرم را Linux.Darlloz نامگذاری کرد که کارشناسان می‌گویند در مجموع بیش از 31 هزار دستگاه را آلوده کرده است.

نویسنده Darlloz  به طور مداوم در حال به روز رسانی کد و اضافه کردن ویژگی‌های جدید به این تروجان می‌باشد. این کرم برای آلوده کردن رایانه‌های در حال اجرا معماری 86x اینتل طراحی شده است، اما قادر به آلوده کردن دستگاه‌های در حال اجرا با معماری MIPS، ARM و PowerPC می‌باشد. روترها، ست تاپ باکس‌ها و دستگاه‌های دیگر، معمولا از این نوع معماری هستند.

بر اساس تحقیقات سیمانتک مشخص شده است که هدف اصلی Darlloz سوء استفاده از دستگاه‌های آلوده برای استخراج فایل‌های سری ومخفی می‌باشد.

در حال حاضر، این کرم لینوکسی تنها دوربین‌های IP، رایانه، ست تاپ باکس‌ها و روترها را هدف قرار داده است، اما با ارتقا آن درصدد هدف قرار دادن دستگاه‌های اتوماسیون نیز می‌باشد./

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .