about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کدهای مخرب در 11 درصد همراه بانک‌ها

با افزایش سرویس‌های اینترنتی و تلفن همراه بانک‌ها، هکرها نیز آن‌ها را هدف خود قرار داده‌اند. بر اساس تحقیقات شرکت RiskIQ بیش از 11 درصد نرم‌افزارهای بانکی دارای کدهای مخرب هستند. یعنی حدود 40000 عدد از 350000 نرم‌افزار بانکی دارای کد مخرب است. هم‌چنین بیش از 5 درصد آن‌ها دارای بدافزار هستند.

RiskIQ نرم‌افزارهای بانکی را با 70 آنتی‌ویروس مختلف، بررسی کرده است. هم‌چنین این شرکت بررسی‌های خود را با شبیه‌سازی رفتار انسان انجام می‌دهد.

 

نتیجه تحقیقات این شرکت از 40000 نرم‌افزار به شرح زیر است:

21076 عدد دارای بدافزار تبلیغاتی

2000 عدد شامل تروجان

3823 عدد بدافزار جاسوسی

209 عدد شامل کد مخرب

178 عدد شامل کد مخرب جاوا اسکریپت

در بررسی دیگر از این 40000 نرم‌افزار، RiskIQ به داده‌های زیردست یافته است.

8672 عدد می‌تواند لاگ‌ها را ثبت کند.

8408 عدد می‌تواند صدا ضبط کند.

7188 عدد می‌تواند به لیست مخاطبین دسترسی داشته باشد.

4892 عدد می‌تواند پیامک‌ها را بخواند.

2961 عدد دسترسی نوشتن به مخاطبین را دارد.

4018 عدد می‌تواند کلید محافظتی را غیرفعال کند.

3783 عدد می‌تواند تنظیمات دستگاه را بخواند.

1148 عدد می‌تواند بسته نرم‌افزاری نصب کند.

1028 عدد می‌تواند به اطلاعات GPS دسترسی داشته باشد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.