about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

محققان دانشگاه سیدنی موفق به کاهش 100 میلیارد برابری سرعت یک واکنش شیمیایی به کمک کامپیوتر کوانتومی شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از ساینس آلرت، محققان دانشگاه سیدنی و کالیفرنیا توانستند برای اولین بار یک برهم‌کنش مشترک در شیمی را با استفاده از یک کامپیوتر کوانتومی با سرعتی 100 میلیارد برابر از حالت عادی کند کنند. یکی از مهم ترین ابزارها در شبیه سازی واکنش ها رایانه های کوانتومی هستند که محققان به کمک این دستگاه ها می توانند با کاهش سرعت واکنش ها به درک بهتری از واکنش برسند.

این واکنش از یک ذره باردار به دام افتاده در میدان استفاده شد و ونسا اولایا آگودلو محقق دانشگاه سیدنی در این باره می گوید: با استفاده از رایانه کوانتومی سیستمی را ایجاد کردیم که به ما کمک کرد سرعت واکنش شیمیایی را به میلی‌ثانیه کاهش دهیم.

به این ترتیب دانشمندان می توانند به بهترین وجه تغییرات رفتاری در ذرات را مشاهده کنند. محققان با مطالعه تغییرات رفتاری در ذرات می توانند نتیجه تغییرات اعمال شده از سوی آن ها در آزمایشات مختلف را مشاهده کنند که به این ترتیب سریع تر از همیشه به هدف آزمایش خواهند رسید.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.