about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

انتشار شده در تاریخ

کاهش فعالیت گوشی آیفون در ایران

سهم فعالیت گوشی آیفون در شبکه تلفن همراه کشور بعد از محدودسازی جدید اپل کاهش‌یافته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که از روز پنج‌شنبه با اتخاذ سیاست‌ جدید اپل که منجر به از دسترس خارج شدن برخی برنامه‌های ایرانی از روی گوشی‌های آیفون شد، میزان استفاده کاربران از این گوشی داخل شبکه اپراتوری کشور کاهش پیداکرده است.

جهرمی با اشاره به محدودیت‌های غیرمنصفانه اپل علیه ایران به بهانه تحریم گفت:‌

شرکت اپل همیشه فراتر از تحریم‌ها و با توجه به برخی فشارهای ایرانیان در خارج از کشور تحریم‌های غیرمنصفانه‌ای را برای کاربران در داخل ایران وضع کرده است؛ اما محدودیت اخیر این شرکت در مسدودسازی «گواهی توسعه‌دهنده سازمانی» سیاست جدید و جهانی این شرکت برای جلوگیری از نشت اطلاعات کاربران است. بااین‌حال چون کسب‌وکارهای ایرانی برای دور زدن محدودیت‌های پیشین اپل از این گواهینامه استفاده می‌کردند با مشکلات بیشتری روبه‌رو شدند.

او با اعلام اینکه از زمان رخ دادن این محدودیت میزان استفاده از گوشی‌های آیفون در شبکه اپراتوری کشور کاهش پیداکرده افزود:‌

گزارش‌هایی از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرده‌ام که از روز پنجشنبه هفته گذشته (۹اسفند) و با از دسترس خارج شدن برنامه‌های ایرانی روی گوشی‌های آیفون، سهم فعالیت این مدل گوشی در شبکه اپراتوری کشور شروع به کاهش کرده است. این آمار را در روزهای آینده به‌صورت دقیق اعلام می‌کنیم؛ اما هم‌اکنون تعدادی زیادی از کاربران آیفون این گوشی را خاموش و گوشی جدیدی با سیستم‌عامل متفاوت را وارد شبکه کرده‌اند.

او تأکید کرد که اعمال این‌گونه محدودیت‌ها علیه کاربران به بهانه تحریم به ضرر این شرکت تمام خواهد شد و بازارش را در ایران از دست خواهد داد، هرچند که این سهم بازار اندک هم باشد.

جهرمی در ادامه یکی از اثرات مثبت این محدودیت از سمت اپل را تأثیر فعالیت اکوسیستم استارت‌آپی کشور در ارائه سرویس‌های پرکاربرد به کاربران دانست و گفت:‌

از دسترس خارج شدن بسیاری از اپلیکیشن‌های ایرانی باعث شد مشخص شود که این برنامه‌ها چه تأثیری در حل مشکلات مردم داشته‌اند و از سوی دیگر اعتراض کاربران ایرانی به این سیاست اپل به برخی که فضای مجازی را فقط اینستاگرام و تلگرام می‌دانند هم نشان داد که اکوسیستم استارت‌‌آپی ما تا چه حد رشد کرده و چه سرویس‌هایی پرکاربردی بر بستر همین فضای مجازی در بخش حمل‌ونقل، خرید، گردشگری، پرداخت و غیره شکل‌گرفته است.

جهرمی اعلام کرد که این وزارتخانه از طریق مراجع حقوقی و بین‌المللی پیگیری محدودیت اپل خواهد بود و تمام تلاشش را برای کمک به حل مشکل کسب‌وکارهای نوپا در این زمینه به کار خواهد بست. به باور وزیر ارتباطات ممکن است این محدودیت جدید اپل تا یک ماه آینده تأثیر منفی بر کسب‌وکارهایی نوپا بگذارد؛ اما اینگونه محدودیت‌ها در بلندمدت نمی‌تواند فرایند حرکتی و رشد شرکت‌های استارت‌آپی ایرانی را متوقف کند.

آخرین روزهای هفته گذشته اپل بسیاری از اپلیکیشن‌هایی که از «گواهی توسعه‌دهنده سازمانی» این شرکت استفاده می‌کردند را از دسترس کاربران، خارج کرد. این سیاست جهانی اپل باعث از دسترس خارج شدن اپلکیشن‌های ایرانی هم شد. بسیاری از اپلیکیشن‌های ایرانی از سال گذشته و با اعمال محدودیت‌های جدید اپل علیه توسعه‌دهندگان ایرانی به دنبال تحریم آمریکا، امکان قرار گرفتن روی اپ استور اپل را نداشتند. به همین دلیل هم توسعه‌دهندگان ایرانی برای منتشر کردن برنامه‌های خود روی محصولات اپل از گواهی توسعه‌دهنده سازمانی استفاده می‌کردند. هرچند حالا  و با گذشت سه روز از این اتفاق، برخی از شرکت‌های استارت‌آپی با ارائه نسخه جدید از اپلیکیشن‌هایشان به گوشی کاربران آیفون بازگشته‌اند.

تازه ترین ها
توسعه
1404/02/21 - 17:39- هوش مصنوعي

توسعه ربات‌های آمازون در محیط انبار

شرکت آمازون، اتوماسیون انبار را با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی گسترش می‌دهد.

جاه‌طلبی‌های
1404/02/21 - 16:57- سایرفناوری ها

جاه‌طلبی‌های چین در جنگ با مایکروویوهای پرتوان

جمهوری خلق چین در سال گذشته پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه فناوری سلاح‌های مایکروویو پرتوان داشته است.

افزایش
1404/02/21 - 14:31- آسیا

افزایش حملات وب در منطقه آسیا و اقیانوسیه و ژاپن

به گفته محققان، حملات وب از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ در منطقه آسیا و اقیانوسیه-ژاپن افزایش ۷۳ درصدی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.