about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رسانه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) ممکن است تا پایان امسال 75 میلیون دلار از درآمد تبلیغاتی خود را از دست بدهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، رسانه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) متعلق به ایلان ماسک ممکن است تا پایان امسال 75 میلیون دلار از درآمد تبلیغاتی خود را از دست بدهد، زیرا ده ها شرکت بزرگ، تبلیغات خود را در این پلتفرم متوقف خواهند کرد.

حمایت ماسک از یک پست یهود ستیزانه در این پلتفرم در هفته گذشته باعث شد چندین شرکت از جمله والت دیزنی و برادران وارنر تبلیغات خود را در رسانه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) متوقف کنند.

بیش از 200 واحد تبلیغاتی از شرکت‌هایی مانند ایر بی ان بی (Airbnb)،آمازون، کوکاکولا و مایکروسافت، بسیاری از تبلیغات خود را در رسانه اجتماعی ایکس متوقف و یا در حال بررسی توقف تبلیغات خود هستند.

 سخنگوی رسانه اجتماعی ایکس گفت :

مبلغ 11 میلیون دلار درآمد تبلیغاتی این شرکت پس از حمایت ماسک از یک پست یهود ستیزانه از دست رفته است.

طبق گزارشات قبلی، درآمد تبلیغاتی این پلتفرم در ایالات متحده از زمان تصاحب ماسک در هر ماه حداقل 55 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد