about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققان «Group-IB» از کاهش سرقت آنلاین و محتوای غیرقانونی خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی (Group-IB) در گزارشی تازه از کاهش جرائم رایانه‌ای نقض حق مؤلف و محتوای غیرقانونی در روسیه خبر دادند.

به گفته کارشناسان این شرکت، بازار محتوای غیرقانونی اینترنتی در روسیه در سال 2020 با 7 درصد کاهش به 59 میلیون دلار رسیده است. 

 به اعتقاد کارشناسان گروپ آی‌بی، سارقان مالکیت معنوی نتوانسته‌اند پایگاه ویدئویی خود را پس از سقوط «سه بزرگ» شبکه‌های غیرقانونی تحویل محتوا (CDN) احیاء کنند و مدل تبلیغاتی و کسب درآمد آن‌ها ضربه خورده است. 

در دوران شیوع ویروس در سال 2020 شمار کلی کاربران سرویس‌های ویدئویی با رشد 17 درصدی به 63 میلیون بیننده رسیده و بازار سینماهای رسمی آنلاین با رشد 66 درصدی به 27.8 میلیون روبل رسیده است. 

علی رغم علاقمندی کاربران به محتوای اینترنتی ناقض حق مؤلف، بازار محتوای غیر قانونی همچنان از سال 2019 رو به کاهش بوده و از 63.5 میلیون دلار در سال 2019 به 59 میلیون دلار در سال 2020 رسیده است.  

میزان درخواست‌ها در موتورهای جستجو برای تماشای فیلم‌های رایگان و سریال‌ها براساس نتایج سال با رشد 12 درصدی به 11.8 میلیارد مورد رسیده است. در سال 2019 این رقم 10.5 میلیارد بوده است.

طبق گزارش گروپ آی‌بی، حجم بازار ویدئوهای غیرقانونی در روسیه در سال 2015، 32 میلیون دلار بوده و در سال 2016 دو برابر شده و به 62 میلیون دلار رسیده است. رشد سالانه این بازار در سال 2017،  21 درصد و 85 میلیون دلار و در سال 2018، 2.3 درصد و 87 میلیون دلار بوده است. 

بازار محتوای غیرقانونی اینترنتی در روسیه در سال 2019 با 27 درصد کاهش به 63.5 میلیون دلار رسیده است که طی 5 سال گذشته بی‌سابقه است. 

به اعتقاد کارشناسان این شرکت، این به معنای غلبه کامل بر محتوای غیرقانونی در اینترنت نیست بلکه نشان می‌دهد که در روسیه کاربران به سمت مدل اشتراکی مصرف محتوا گرایش پیداکرده‌اند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد