about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

این میمون اکنون با استفاده از این تراشه ی ساخته شده توسط استارتاپ ایلان ماسک میتواند بازی هایی را به صورت ذهنی انجام دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ایلان ماسک امیدوار است بتواند تراشه های کامپیوتری را درون مغز ماقرار دهد که این امر همزیستی انسان و هوش مصنوعی را امکان پذیر میسازد. اما درحال حاضر تمرکز وی بر بازی کردن میمون ها با بازی های ویدیویی است.
استارتاپ Neuralink متعلق به ایلان ماسک امروز ویدیویی از یک جانور نخستین پست کرد که در آن ، حیوان با ذهن خود بازی Pong را انجام میدهد. این میمون ابتدایی 9 ساله که پیجر (Pager) نام دارد یک قطعه Neuralink در مغزش کاشته شده است.
پیجر ابتدا آموزش دیده بود تا به ازای دریافت اسموتی موز به عنوان جایزه ، Pong را با یک دسته ی بازی انجام دهد. وی همانطور که بازی میکرد فعالیت عصبی اش توسط یک دستگاه الکترود 1024 به نام N1 Link ضبط و ثبت و تجزیه و تحلیل میشد.
این داده ها به یک رمزگشا که الگوهای عصبی پیجر را به حرکات دسته ی بازی وی ترسیم میکند ، مخابره کرد. پس از چند دقیقه کالیبراسیون ، این نرم افزار توانست با تجزیه و تحلیل فعالیت مغزی وی حرکات پیجر را پیش بینی کند.
هنگامی که تیم Neuralink دسته ی بازی را قطع کرد پیجر تنها با استفاده از ذهن خود به بازی کردن ادامه داد. با این حال او هنوز دسته ی بازی قطع شده را حرکت میداد. میمون بیچاره نمیدانست که او اکنون یک سایبورگ (آدم یا نمونه ی مکانیکی) است.
ماسک قبلا در یک رویداد در ماه سپتامبر یک ایمپلنت مغزی را در یک خوک به نام Gertrude دمو کرد. Gertrude از آن زمان دیگر دیده نشد. اما خوک ها و میمون ها فقط برای شروع کار هستند. ماسک اکنون قصد دارد دستگاه های Neuralink را برای افراد فلج نیز تولید کند.
ایلان ماسک در روز نهم آوریل گفت :"Neuralink ابتدا افراد فلج را قادر خواهد ساخت تا با ذهن خود از یک تلفن هوشمند استفاده کنند که فردی با این قابلیت نسبت به شخصی که با انگشت های خود از این تلفن ها استفاده میکند میتواند بسیارسریعنر تلفن ها را به کار گیرد."
اگر این اتفاق به خوبی پیش رود ، ماسک امیدوار است که به همه ی انسان ها ایمپلنت مغزی را پیشنهاد کند و در نهایت آگاهی انسان را با هوش مصنوعی ادغام سازد. اما چه اشتباهی ممکن است رخ دهد؟
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد