about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کار سخت نت‌فلیکس در ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مذکور این سرویس را بر اساس مدل کسب‌و‌کار و در قبال حق عضویت ارائه کرده است.

امیررضا مومن ادعای شرکت نت‌فلیکس (Netflix) در ژانویه 2016 مبنی بر گسترش دامنه ارائه سرویس خود به ١٩0 کشور ازجمله ایران را موردتوجه قرارداد و اظهار کرد: بهره‌برداری از این سرویس مشکلات، فرصت‌ها و تهدیداتی را برای کشورهای جهان ازجمله ایران در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه این شرکت در سال 02 ١٢، برای عرضه و تحویل محتوای موردنظر خود شبکه تحویل محتوای ویژه‌ای را ایجاد کرد و سرورهای آن را به‌صورت رایگان در اختیار مراکز ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی با بیش از صد هزار کاربر قرارداد، گفت: مهم‌ترین ویژگی‌های این سرویس هزینه اشتراک پایین یعنی ماهانه ٨ دلار برای دسترسی نامحدود به آرشیو، سازگاری با انواع پلتفرم‌ها ازجمله تلویزیون‌های هوشمند و کنسول‌های بازی، ارائه محتوای تولیدی خود و سایر شرکت‌های تولید فیلم و زنجیره با هزاران عنوان، است.

سرپرست دفتر ارزیابی پیشرفت راهبردها و برنامه‌های این مرکز از مخالفت برخی از کشورها با گسترش سرویس نت‌فلیکس خبر داد و اظهار داشت: کشورهایی همچون اندونزی که دغدغه‌های بومی و مذهبی در آن‌ها وجود دارد، با فیلتر کردن این سرویس مخالفت خود را از محتوای غیراخلاقی آن نشان داده‌اند و آن را تهدیدی برای جامعه و ارزش‌های خود برشمرده‌اند.

او افزود: برخی دیگر از کشورها مانند کشور کنیا، به دلیل آنکه نت‌فلیکس و سرویس‌های مشابه آن حاضر به تبعیت از  قوانین و مقررات نهاد حاکمیتی و کسب مجوز از آن‌ها نیستند از استفاده از این سرویس سرباز زده‌اند.

وی عنوان کرد: بنابر اظهار مسئولان آرشیو نت‌فلیکس انگلستان، از مجموع  ٣٤٢٣ فیلم و سریال موجود در آرشیو، فقط ٤٩0 عنوان آن دارای محتوای خانوادگی و مناسب برای کودکان است که کمتر از ١٥ درصد  آن را شامل می‌شود.

مومن عدم رعایت قوانین و مقررات برخی از کشورها توسط نت‌فلیکس در زمینه پخش ویدئو به‌صورت برخط و نیز پرداخت مالیات را مورداشاره قرارداد و اضافه کرد: کشورهایی که با قوانین خاصی برای پخش ویدئو به‌صورت برخط روبرو هستند مانند کشور فرانسه که تا سه سال پس از پخش سینمایی فیلم‌ها، اجازه پخش ویدئو به‌صورت برخط را ندارند، این اقدام شرکت مشکلاتی را برای آنان به وجود آورده است، از طرفی ارائه‌دهندگان سرویس فیلم و سریال در اغلب کشورها نیز همواره به عدم پرداخت مالیات توسط نت‌فلیکس به دولت‌ها اعتراض داشته و معتقدند که این اقدام شرکت باعث ضرر و زیان آنان می‌شود.

این صاحب‌نظر فناوری ارتباطات و اطلاعات، استفاده از پهنای باند بسیار بالا برای مشاهده ویدئوها را یکی از چالش‌های استفاده از این سرویس دانست و گفت: این سرویس ترافیک سنگینی بر شبکه اینترنت تحمیل می‌کند به نحویکه در ایالات‌متحده بیشترین میزان ترافیک دانلودی (حدود ٣٧درصد کل) از میان تمامی سرویس‌های اینترنت را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: این موضوع به دلیل ایجاد مشکلات فنی برای مراکز ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی و نیاز به سرمایه‌گذاری آن‌ها، نت‌فلیکس را به پرداخت عوارض به این مراکز واداشته است که این روند باوجود نقض اصل بی‌طرفی اینترنت و مواجهه با اعتراض کمسیون ارتباطات ایالات‌متحده  (FCC)، همچنان ادامه دارد.

این مقام مسئول مشکلات استفاده از سرویس نت‌‌فلیکس در ایران را صرف‌نظر از مسائل محتوایی دوچندان دانست و گفت: فقدان قانون کپی‌رایت بین‌المللی، سرعت‌پایین اینترنت و مشکلات شبکه توزیع و دسترسی، فروش ترافیک به‌صورت حجمی، قیمت بالای اینترنت و حق عضویت نت‌فلیکس (با توجه به ارزش دلار) و همچنین وجود سایت‌های دانلود ارزان و بدون محدودیت فیلم و سریال‌های روز دنیا، کار را برای نت‌فلیکس بسیار دشوار می‌کند و ارائه این سرویس به کاربران ایرانی برای آنان توجیه اقتصادی نخواهد داشت.

سرپرست دفتر ارزیابی پیشرفت راهبردها و برنامه‌های مرکز ملی فضای مجازی، صرف‌نظر از دست آوردهای درآمدزایی برای مراکز ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی بزرگ از طریق اخذ عوارض از نت‌فلیکس، اظهار داشت: این سرویس تهدید بزرگی برای فرهنگ ایرانی- اسلامی کشورمان به دلیل محتوای غیراخلاقی، متضرر شدن ارائه‌دهندگان نوپای سرویس جریان سازی بومی ازجمله فیلیم و تولیدکنندگان محتوای بومی به دلیل عدم توان رقابت، محسوب می‌شود.

او اضافه کرد: افزایش ترافیک در بستر شبکه و درگاه‌های اینترنت و زیان‌های اقتصادی کشور که به دلیل خروج قابل‌توجهی ارز از کشور بابت حق عضویت ماهانه و افزایش چشمگیر هزینه ترافیک بین‌الملل، تحمیل می‌شود نیز از اثرات زیان‌بار استفاده از این سرویس در کشور بشمار می‌آید.

مومن با اشاره به مشکلات، فرصت‌ها و تهدیداتی که سرویس نت‌فلیکس برای کشورمان دارد، تأکید کرد: تدوین موازین و مقررات برای جلوگیری از پیامدهای اجتماعی-اقتصادی این سرویس و هم‌زمان تشویق، حمایت و ترویج سرویس‌های مشابه بومی، به‌عنوان یک فرصت کسب‌و‌کار جدید با پتانسیل بالا، می‌تواند ضمن موردتوجه قرار دادن ورود این سرویس و سرویس‌های مشابه به کشور، نیاز روز کاربران را به نحو مناسب تأمین کند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.