about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس شورای شهر تهران و رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند میزبان اتحادیه کسب کارهای اینترنتی و شرکت های برتر این حوزه در شورای شهر تهران بودند و به صورت رودررو در جریان دغدغه ها و چالش های این حوزه در شهر تهران قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محسن هاشمی در ابتدای این جلسه به بیان اقدامات مدیریت شهری در حوزه هوشمند سازی پرداخت و گفت: استقرار یکپارچه هوشمند سازی از اهداف مدیریت شهری است و اگر بتوانیم کاری را در این حوزه انجام دهیم، وجه مثبتی برای شهر تهران در عرصه بین المللی خواهد بود.

وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۱۷۰ سامانه بر خط در شهرداری تهران به کارگیری شده است اما آنچه قرار است از این پس مورد توجه قرار گیرد جنبه های تعاملی با مردم از طریق ارائه اطلاعات قابل تغییر و زنده است که هنوز پیشرفت لازم را برای استفاده مردم نداشته است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: موضوعات مرتبط با هوشمند سازی در برنامه سوم توسعه شهر تهران خواهد آمد و هم اکنون اهداف کیفی و کلان آن مشخص شده و پروژه هایی در این حوزه تعریف شده است.

در این جلسه که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید رئیس و سخنگوی اتحادیه و مدیران عامل شرکت های اینترنتی به بیان دیدگاههای خود پرداختند و پس از ارائه توضیحات معاونت های شهرداری تهران که در جلسه حضور داشتند با پیشنهاد رئیس اتحادیه مقرر شد تا کارگروهی متشکل از شورا و شهرداری و نمایندگان کسب و کارهای اینترنتی به صورت تشکیل شده و به طور دوره جلساتی را برای شناسایی و حل مشکلات برقراری این تعامل دو جانبه را برگزار کند.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.