about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

کارگاه دفاع سایبر نورثروپ گرومن برای عربستان

شرکت تجهیزات نظامی نورثروپ گرومن کارگاهی برای دانشجویان سعودی برگزار کرد. هدف از برگزاری این کارگاه که دو روز طول کشید، افزایش علاقه و انگیزه در زمینه‌ی دفاع سایبر برای دانشجویان بود. شرکت‌کنندگان، این کارگاه را یک فرصت مناسب برای اثبات مهارت‌های خود می‌دانستند.
ولید ابو خالد، مدیر اجرایی عربستان در نورثروپ گرومن، گفت: «تابه‌حال درخواستی برای آماده‌سازی مدافعان سایبری نداشتیم. ما از دانشگاه ملک سعود برای تربیت استعدادهای سایبری و پی بردن به اهمیت این مسئله تشکر می‌کنیم.»
در طول این کارگاه، دانشجویان اصول امنیت سایبر را در رایانه‌های خود شبیه‌سازی می‌کردند؛ مانند رمزنگاری، مدیریت حساب کاربری و استفاده از ابزارهای امنیتی.
یکی دیگر از فعالیت‌های دانشجویان در این کارگاه، مسابقه‌ی دفاع سایبر بود که طی آن دانشجویان به گروه‌هایی تقسیم می‌شدند و مهارت‌های خود را آزمایش می‌کردند. این‌ها در تلاش برای شبیه‌سازی فعالیت‌های یک مدافع سایبر بودند. دانشجویان در این شبیه‌سازی، آسیب‌پذیری‌های سایبری را تشخیص می‌دادند و سپس به رفع آن‌ها می‌پرداختند.
 داین میلر (Diane Miller)، مدیرِ برنامه‌ی سایبر پتریوت آمریکا (CyberPatriot)، گفت: «همکاری ما با دانشگاه ملک سعود موجب انتقال دانش دفاع سایبر به دانشجویان و آگاهی‌بخشی در مورد مهارت‌های موردنیازشان خواهد شد.»
لازم به ذکر است که چندی پیش شرکت ریتیون به‌عنوان یکی از پشتیبانان کارگاه امنیت سایبر در ریاض بود. همکاری این دو شرکت بزرگ در عربستان نشان می‌دهد که آمریکا در تلاش است که از ضعف سعودی‌ها در امنیت سایبر سوءاستفاده کند و این کشور را پایگاهی برای ادامه‌ی درگیرهای خود در فضای سایبر با ایران قرار دهد. چنان‌که قبلاً نیز ریتیون با همکاری استونی سعی کرد از طریق این کشور به درگیری خود با روسیه ادامه دهد.

 

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.