about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از استخدام کارشناسان فضای مجازی در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: این مهم به منظور تقویت حضور در فضای مجازی و تعامل با دانشجویان برنامه ریزی شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در نشست معاونین فرهنگی و اجتماعی منطقه ۶ کشور که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد، کم توجهی دانشگاه‌ها به مسائل فرهنگی را جبران ناپذیر دانست و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و دور شدن دانشگاه‌ها از برنامه ریزی های فرهنگی، فرصت‌های تعامل با دانشجویان کمرنگ شد.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۲ در خصوص سبک زندگی تصریح کرد: مقام معظم رهبری رهنمودهای بسیار خوبی در مورد سبک زندگی مطرح و تجویزهایی متفاوت از گذشته ارائه کردند ولی متأسفانه ادراک درستی از این بیانات از سوی جامعه، صورت نگرفت.

معاون وزیر علوم ضمن بیان اتفاقات و اغتشاشات اخیر در کشور اظهار داشت: در این وقایع بخشی از بدنه معترض، خواهان انتخاب گری بودند و نگرانی آنها معطوف به آزادی اندیشه نبود بلکه نگرانی آنها معطوف به انتخاب بود و لذا بر این اساس همه باید در بازنگری برنامه‌ها تلاش کنیم.

کلانتری افزود: خوشبختانه دانشگاه اصفهان این موضوع را بسیار خوب ادراک کرده و برنامه ریزی های مدونی معطوف به سبک زندگی انجام داده است.

وی تحولات نسلی را یک امر طبیعی در جامعه ایران دانست و افزود: این حوزه نیز همیشه مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است و توجه ایشان به بحث جوانان در عرصه‌های مدیریتی، سیاست گذاری، اقدام و برنامه ریزی در برنامه‌های گام دوم انقلاب مشهود است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: این تحول نسلی را باید پذیرفت و از ظرفیت‌های آن در چارچوب انقلاب اسلامی استفاده و فضای فراخی برای کنشگری این افراد ایجاد نمود.

وی جمهوری اسلامی را از متن مردم دانست و مردم را سرمایه اصلی آن قلمداد کرد.

کلانتری بازنگری در سیاست‌ها و برنامه‌ها ی فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و تصریح نمود: علایق و سلیقه‌های دانشجویان باید پوشش داده شود و آنها را درگیر حل مسائل و مشکلات نمود و به دانشجویان فرصتی داده شود تا در کارهای جمعی مشارکت نمایند.

وی افزود: بخش مهمی از برنامه‌های فرهنگی باید معطوف به استادان، یاوران علمی و دانشجویان شود و همه بتوانند با سیاست‌های اجرایی دانشگاه همراهی نمایند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: متأسفانه دستاوردهای دانشگاه‌ها ضریب رسانه‌ای پیدا نمی‌کند ولی یک اتفاق خارج از مدار قانون، چنان ضریب رسانه‌ای به خود می‌گیرد و تصاویر نامناسبی از دانشگاه به جهان مخابره می‌شود که حقیقت ندارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از استخدام کارشناسان فضای مجازی در دانشگاه‌ها خبر داد و افزود این مهم به منظور تقویت حضور در فضای مجازی و تعامل با دانشجویان برنامه ریزی شده است.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.