about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به تازگی Apex Storage از یک کارت توسعه SSD با ظرفیت 168 ترابایت رونمایی کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به تازگی Apex Storage از یک کارت توسعه SSD با ظرفیت 168 ترابایت رونمایی کرده است. این کارت توسعه PCIe 4.0 میزبان تعداد زیادی از M.2 NVMe SSD با ظرفیت 8 ترابایت بوده و سرعت انتقال داده ها به 31 گیگابایت بر ثانیه می‌رسد. جزئیات بیشتر درباره کارت Apex Storage X21 را در ادامه این مطلب از شهر سخت افزار بخوانید.

محدودیت درگاه های SSD موجب شده تا کاربران به سراغ کارت های توسعه برای این حافظه های پرسرعت بروند. در همین رابطه Apex Storage که شرکت جدید در دنیای حافظه ذخیره سازی محسوب می‌شود به سراغ ساخت کارت های توسعه با ظرفیت بسیار بالا رفته است.

مشخصات کارت توسعه Apex Storage X21
این شرکت از یک کارت توسعه جدید با نام X21 رونمایی کرده که میزبان 21 حافظه M.2 NVMe SSD است. بدین ترتیب می توان 21 عدد SSD با ظرفیت 8 ترابایت را بر روی این کارت نصب کرد تا به ظرفیت 168 ترابایت رسید.

نکته جالب تر اینکه کارت توسعه X21 از SSD با ظرفیت 16 ترابایت نیز پشتیبانی می‌کند تا حجم عظیم 336 ترابایتی را در اختیار کاربران قرار دهد. طراحی این کارت نیز در نوع خود جالب بوده و Apex Storage دو برد PCB را بر روی هم قرار داده تا بتوان 21 حافظه SSD را بر روی آن نصب کرد.

همچنین سرعت خواندن و نوشتن داده ها به ترتیب برابر 31 گیگابایت بر ثانیه و 28.5 گیگابایت در ثانیه است. کارت X21 دارای دو کانکتور برق 6 پین PCIe بوده و توان آن در مجموع به 225 وات می‌رسد. میانگین تأخیر دسترسی برای خواندن و نوشتن به ترتیب برابر ۷۹ میلی‌ثانیه و ۵۲ میلی‌ثانیه است. تاکنون Apex Storage قیمت یا زمان عرضه کارت توسعه X21 را اعلام نکرده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.