about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کاربرد جالب پروژه بالی مایکروسافت

مایکروسافت در حال تست ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان کنترل کردن داده‌های شخصی‌شان را می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛مایکروسافت در حال تست و بررسی پروژه‌ی جدیدی است که با کمک آن کاربران می‌توانند بر داده‌های شخصی خود کنترل داشته باشند. پروژه‌ی جدید مایکروسافت تحت عنوان پروژه‌ی Bali در مرحله‌ی تست شخصی در حال توسعه است. 

پروژه‌ی بالی مایکروسافت به کاربران اجازه می‌دهد بتوانند کنترل بیشتری بر داده‌های شخصی خود که توسط سرویس‌های مختلف جمع‌آوری می‌شود، داشته باشند. یکی از کاربران توییتر با نام لانگورن در حساب توییتری خود در مورد ویژگی جدیدی که تیم تحقیقاتی مایکروسافت در حال توسعه‌ و البته تست شخصی آن هستند، پستی را به‌اشتراک گذاشت. 

ZDNet نیز خبری در مورد صفحه‌ی رسمی پروژه در وب‌سایت مایکروسافت منتشر کرد. هدف اصلی پروژه‌ی بالی، حفظ حریم خصوصی به‌صورت inversely private است. داده‌های شخصی یا خصوصی، اطلاعاتی هستند که هیچ‌کس دیگری جز کاربر به آن داده‌ها دسترسی ندارد. اما اگر  اطلاعاتی وجود داشته باشند که شخص دیگری به آن اطلاعات دسترسی دارد ولی کاربر اصلا از جمع آوری این اطلاعات مطلع نیست، به این داده‌ها inversely private می‌گویند. مایکروسافت قصد دارد دسترسی به داده‌های inversely private را به حداقل برساند. 

مایکروسافت برای پیاده‌سازی پروژه‌ی بالی، بانک اطلاعات شخصی ایجاد کرده و به کاربران اجازه می‌دهد تا بر تمام اطلاعات جمع‌آوری‌شده در مورد خودشان کنترل داشته باشند. هرگونه اطلاعات و داده ایجادشده توسط کاربر، در بانک داده‌ها ذخیره می‌شود. درنتیجه کاربر می‌تواند داده‌ها را مشاهده و بر آن‌ها مدیریت کند. کاربران حتی می‌توانند به انتخاب خودشان داده‌های شخصی را به‌اشتراک بگذارند و از این طریق کسب درآمد کنند. این ویژگی تفاوت‌هایی با روش‌های مشابهی که شرکت‌هایی همچون فیسبوک و گوگل به‌کار می‌برند، دارد. این شرکت‌ها به کاربر اجازه می‌دهند تا فهرست داده‌های جمع‌آوری‌شده در مورد خودش را جستجو کند ولی کاربر برای کنترل داده‌ها محدودیت‌هایی دارد. 

در حال حاضر اطلاعات زیادی در مورد پروژه‌ی بالی در دسترس نیست و پروژه‌ی مذکور در مراحل اولیه‌ی تست قرار دارد. مایکروسافت، صفحه‌ی اختصاصی برای پروژه‌ی بالی درنظر گرفته است و کاربران با واردکردن کد دسترسی می‌توانند به تست اولیه‌ی این ویژگی بپردازند. کاربرانی که کد دسترسی نداشته باشند، باید درخواست دریافت کد بدهند. انتظار نمی‌رود که این ویژگی به‌ این زودی معرفی شود.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/16 - 08:00- آسیا

راه‌اندازی اولین مرکز داده ملی اندونزی

اولین مرکز داده ملی اندونزی قرار است در ماه ژوئن سال جاری راه‌اندازی شود.

تقویت
1404/02/16 - 07:38- آفریقا

تقویت مقابله با جرایم سایبری در زامبیا

دولت زامبیا توانایی خود را برای مبارزه با جرایم سایبری و آموزش پرسنل مهم دولتی تقویت کرد.

تکذیب
1404/02/16 - 07:30- آمریکا

تکذیب حمله باج‌افزاری توسط دولت پِرو

دولت پِرو پس از ادعاهای گروه باج‌افزاری ریسیدا، حمله به پلتفرم دیجیتال فدرال خود را تکذیب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.