about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کلاهبرداران اینترنتی اخیرا توانسته اند با یک شیوه جدید، کاربران اپل و آیفون را مورد هدف قرار دهند.

به  گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کاهبرداران اینترنتی این بار کاربران اپل و آیفون را هدف قرار داده اند و در تلاش اند تا از طریق یک شیوه جدید ، کاربران را فریب دهند و اعتبارنامه ورودی به حساب iCloud آن ها را به دست بیاورند.


ممکن است یکی از این کلاهبرداران با کاربر تماس بگیرد و ادعا کند که حساب iCloud این کاربر به دلیل برخی فعالیت های مشکوک در خطر است و شما بایستی برای تایید اطلاعات شخصی و قفل کردن ID تان، با یکی از مسئولین بخش خدمات مشتریان اپل صحبت کنید.
سپس آن شخص از شما می خواهد در جهت رفع این مشکل، عدد 1 را فشار دهید یا با یک شماره دیگر تماس بگیرید.


به شدت به کاربران توصیه می شود این کار را انجام ندهند.
کلاهبرداران خیلی راحت با ترساندن کاربران، آن ها را وادار به باز تایید حساب iCloud خود می کنند. این کلاهبرداران در حین انجام باز تایید حساب توسط کاربران، برخی اطلاعات شخصی آنها، شامل شماره بانکی و اعتبارنامه حساب آن ها  را سرقت می کنند.


معمولا در این تماس ها شخص کلاهبردار از کاربران می خواهد تا آن ها، اطلاعات بانکی خود را در اختیارشان قرار دهند. اما در واقعیت به این صورت نیست و مسئولین فعال در زمینه ارائه خدمات مشتریان، هیچ گاه از شما نمی خواهد که اطلاعات بانکی خود را در اخیارشان بگذارید.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.