about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کاخ سفید تصمیم دارد برای مقابله با تهدید باج افزارها و دیگر جرایم سایبری، نظارت بر بازار رمزارز را گسترده‌تر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید آمریکا در این باره می‌گوید: شورای امنیت ملی و شورای اقتصاد ملی برای بررسی راه هایی با یکدیگر همکاری می‌کنند تا اجازه ندهند مجرمان از رمزارز و دیگر دارایی‌های دیجیتال استفاده کنند.

به نوشته خبرگزاری بلومبرگ، این نظارت ممکن است شامل یک دستور اجرایی نیز باشد. البته سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در این باره اظهار نظری نکرده است.

به طور معمول باج افزارها داده‌های قربانیان را رمزگذاری می‌کند. هکرها نیز در ازای دریافت رمز ارز، کلیدی را برای دسترسی به داده‌ها در اختیار قربانیان قرار می‌دهند. گاهی اوقات هکرها باج‌هایی بالغ بر هزاران یا چند میلیون دلار از قربانیان دریافت می‌کنند.

در اوایل ماه جاری میلادی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد مشاوران ارشد امنیت ملی آمریکا همراه مقامات ۳۰ کشور اجلاسی برگزار می‌کنند تا با تهدید روزافزون بدافزارها و جرایم سایبری دیگر مقابله کنند.

همچنین به گفته بایدن جلسه‌ای آنلاین با میزبانی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز برگزار می‌شود که هدف آن بهبود همکاری‌های قانونی در موضوعاتی مانند استفاده غیرقانونی از رمز ارزها است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.