about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کاخ سفید باهدف جلوگیری از عقب ماندن در رقابت با چین در حوزه فناوری، بودجه این کشور را در دو حوزه هوش مصنوعی و کوانتوم افزایش داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، آمریکا در اندیشه پیشبرد فناوری کوانتومی است و قصد دارد از این طریق برتری جهانی خود را در عرضه فناوری اطلاعات و ارتباطات حفظ کند. از سوی دیگر، با توجه به اهمیت مقوله هوش مصنوعی برای کسب برتری در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی و غیره دولت آمریکا قصد دارد در این عرصه نیز به‌طور گسترده سرمایه‌گذاری کند.
در بخش غیر دفاعی بودجه سال ۲۰۲۱ ایالات‌متحده آمریکا، افزایش ۳۰ درصدی بودجه در هر دو بخش پیش‌بینی‌شده و قرار است ۱.۵ میلیارد دلار به بخش هوش مصنوعی و ۶۹۹ میلیون دلار به بخش فناوری کوانتومی اختصاص یابد. بودجه این دو بخش در سال ۲۰۲۰ به ترتیب ۱.۱۲ میلیارد دلار و ۵۷۹ میلیون دلار بوده است.
از بودجه ۶۹۹ میلیون دلاری فناوری کوانتومی ۲۵ میلیون دلار به طرح راه‌اندازی اینترنت کوانتومی در آمریکا اختصاص می‌یابد. بخش عمده بودجه هوش مصنوعی این کشور نیز در وزارت کشاورزی و بهداشت و نیز بنیاد ملی علوم آمریکا صرف می‌شود. همچنین قرار است بخشی از این بودجه برای یافتن فناوری‌های هوش مصنوعی صرف شود که به مقابله با ویروس کرونا کمک می‌کنند.
کاخ سفید قصد دارد بودجه هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۲۲ به بیش از دو میلیارد دلار افزایش دهد و این رقم در مورد علم کوانتوم به ۸۶۰ میلیون دلار خواهد رسید.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد