about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

کابوسی به نام وب کم

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ خطر هک شدن ابزارهای مختلف اینترنت اشیا (IoT)، امروزه ذهن بسیاری از محققان امنیتی و کاربران اینترنتی را به خود مشغول ساخته و کم کم در حال تبدیل شدن به یک بحران است. امروزه برخی از ابزار پرکاربرد اینترنت اشیا به راحتی و با ساده‌ترین اصول مهندسی رایانه هک می‌شوند. 
یکی از رایج‌ترین ابزارها در میان کاربران رایانه، دوربین‌های رایانه‌ای یا به اصطلاح وب کم است. ابزاری که به واسطه گسترش روزافزون نرم‌افزارهای ارتباطی و شبکه‌های اجتماعی، محبوبیت روزافزونی در میان کاربران رایانه دارد. البته خطر نفوذ هکرها به این ابزار پرکاربرد رایانه‌ای، بارها و بارها توسط کارشناسان امنیتی به کاربران گوشزد شده است. به تازگی نیزمحققان شرکت آمریکایی ونترا، اقدام به انجام آزمایش بخصوصی بر روی وب کم کرده‌اند و در جریان این آزمایش توانستند به شیوه جدید هک رایانه نیز دسترسی پیدا کنند. کارشناسان این شرکت توانستند، این نوع از دوربین‌ها را به یک ابزار جاسوسی بر روی یک شبکه محلی تبدیل کند. در این آزمایش کارشناسان موفق شدند با بارگذاری نوعی از بدافزار و ایجاد یک دسترسی از راه دور به دوربین‌های وب کم تصاویر خصوصی کاربران را سرقت کنند.
در این حمله محققان توانستند علاوه بر دسترسی به وب کم کاربر قربانی و سرقت تصاویر خصوصی وی، محتویات رایانه وی را نیز به سرقت ببرند. کارشناسان معتقدند هک وب کم ها علاوه بر سرقت تصاویر خصوصی کاربران، مزیت دیگری نیز برای هکر دارد. در این مورد، بدافزار می‌تواند بر روی شبکه رایانه به صورت مخفی باقی بماند، در حالی که برای نرم‌افزارهای امنیتی قابل رؤیت نیست.

کارشناسان امنیتی توصیه می‌کنند، بهترین راه در امان ماندن از دستبرد هکرها، قطع ارتباط این دوربین‌ها با رایانه در مواقع عدم استفاده یا پوشاندن آنها است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.