about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بانک مرکزی ژاپن (BoJ) در حال آماده‌سازی برای آغاز فاز دوم از پروژه ین دیجیتال است تا بتواند ارز دیجیتال ملی خود را عرضه کند. پروژه ارز دیجیتال ملی ژاپن قرار است در سه فاز عملیاتی شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کریپتونیوز، اگرچه بانک ژاپن در مواضع رسمی هنوز درباره انتشار ارز دیجیتال بانک مرکزی مردد است، اما گزارش روزنامه سانکی (Sankei) حاکی از آن است که این بانک تحولات مرتبط را در اتحادیه اروپا، چین و ایالات متحده آمریکا از نزدیک رصد می‌کند. ژاپنمی‌خواهد ابتدا اطمینان حاصل کند که اگر تصمیم به راه‌اندازی ین دیجیتال گرفت، فناوری‌های زیرساختی صحیح آن را در اختیار داشته باشد.

براساس گزارش روزنامه سانکی، بانک مرکزی ژاپن قصد دارد مرحله دوم از پروژه ین دیجیتال را در بهار سال ۲۰۲۱ آغاز کند. این بانک در این مرحله کارایی ین دیجیتال نسبت به علمکردهایی که از آن انتظار می‌رود، چگونگی تنظیم مقررات بر این ارز دیجیتال ملی و همچنین امکان استفاده از آن به صورت آفلاین یا در زمان قطع اینترنت را بررسی می‌کند.
بانک مرکزی ژاپن درباره مدت‌زمان مرحله دوم صحبتی نکرده، اما مشخصاً گفته است که مرحله سوم بلافاصله پس از این مرحله آغاز خواهد شد. در مرحله سوم، شرکت‌های خصوصی و مصرف‌کنندگان نیز به صورت فعال در آزمایش استفاده عملی از ین دیجیتال مشارکت خواهند داشت.
ژاپن و کره جنوبی نشان داده‌اند که بسیار مشتاق توسعه توانایی‌های فناورانه مورد نیاز برای ارز دیجیتال بانک مرکزی هستند، و یکی مهمترین دلایل این امر، این است که چین با راه‌اندازی پروژه یوان دیجیتال گوی سبقت را از رقبای سنتی خود ربوده است.
پکن در حال نزدیک شدن به انتشار یوآن دیجیتال است و انتظار می‌رود که انتشار سراسری آن پیش از بازی‌های المپیک زمستانه که در فوریه ۲۰۲۲ برگزار می‌شود، انجام شود.
روز گذشته نیز بانک مرکزی اروپا (ECB) و کمیسیون اروپایی (European Commission) در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که در حال بررسی جنبه‌های سیاسی، قانونی و فنی مسائلی هستند که در صورت انتشار یوروی دیجیتال با آن‌ها روبرو خواهند شد. بانک مرکزی اروپا اواسط سال ۲۰۲۱ درباره آغاز پروژه یوروی دیجیتال تصمیم‌گیری خواهد کرد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.