about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت تجارت ژاپن، محدودیت‌هایی جدیدی برای صادرات برخی مواد و اقلام مورد استفاده جهت تولید گوشی‌های هوشمند و تراشه به کره جنوبی را تعیین کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «زومیت»؛ ساعاتی قبل، وزارت تجارت ژاپن، محدودیت‌های صادرات برخی اقلام و مواد مورد نیاز حوزه‌ی فناوری را به کره‌ی جنوبی تصویب کرد. یکی از این اقلام، پلی ایمیدهایی (polyimide) است که در تولید نمایشگر تلفن‌های هوشمند تاشدنی مورد استفاده قرار می‌گیرند و شرکت‌هایی همچون سامسونگ الکترونیکس از این مواد برای تولید نمایشگر بهره می‌برند.

گویا در زمان جنگ جهانی دوم، شهروندان کره‌ی جنوبی مجبور به کار در اردوگاه‌های کار اجباری ژاپن بودند و دادگاهی در کره به‌تازگی با ورود به این قضیه، درخواست پرداخت غرامت ازسوی طرف ژاپنی را مطرح کرده است. همین موضوع باعث بروز تنش و درادامه وضع قوانین صادراتی جدیدی در ژاپن شد.

ژاپنی‌ها فهرستی از اقلام و موادی که با محدودیت‌های صادرات به کره رو‌به‌رو خواهند شد، تهیه کرده‌اند و از تاریخ ۴ ژوئیه برابر با ۱۳ تیرماه، این محدودیت‌ها اجرایی می‌شود. این فهرست شامل پلی‌ایمیدهای مورد استفاده در گوشی‌های هوشمند و نمایشگرهای LED تاشدنی، گازهای زدایش (etching gas) که برای زدودن بخش‌هایی از نیمه‌‌‌هادی به‌ کار برده می‌شود و همچنین مقاومت مورد استفاده در نیمه‌هادی‌ها می‌شود. براساس قوانین صادرات جدید وزارت تجارت ژاپن برای شرکت‌هایی که درنظر داشته باشند چنین اقلامی را به شرکت‌های کره‌ای همچون سامسونگ، ال‌جی و SK Hynix بفروشند، قرارداد مربوطه ابتدا باید به تأیید وزارت تجارت ژاپن برسد.

همچنین احتمال دارد دولت ژاپن، کره‌ی حنوبی را از فهرست کشورهایی که محدودیت‌های کمتری در تجارت حوزه‌ی فناوری دارند، حذف کند که خود می‌تواند پیامدهایی در موضوع امنیت ملی در پی داشته باشد.

اوایل سال جاری، دیوان عالی کره جنوبی دستور داد کارخانه‌های ژاپنی همچون نیپون استیل و سومیتومو متال و صنایع سنگین میتسوبیشی که زمان جنگ جهانی دوم از شهروندان کره‌ای در اردوگاه‌های کار اجباری استفاده می‌کردند، موظف به پرداخت غرامت به کره‌ی جنوبی هستند. در راستای حکم دیوان عالی کره‌ی جنوبی، بخشی از اموال این شرکت‌ها ضبط شد. اما دولت ژاپن ادعا می‌کند که این موضوع در سال ۱۹۶۵ حل‌و‌فصل شده و از کره‌ای‌ها درخواست کرد به‎جای چنین اقداماتی، موضوع را به یک هیئت داوری بین‌المللی ارجاع دهند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.