about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

دستگاه‌های نظارت و سانسور چین، از زمانی که تکنولوژی جدیدی برای ردیابی ارتباطات از زبان‌های منطقه ای در بسیاری از کشورها معرفی شده است، بیشتر حساس‌تر شده است.

دستگاه‌های نظارت و سانسور چین، از زمانی که تکنولوژی جدیدی برای ردیابی ارتباطات از زبان‌های منطقه ای در بسیاری از کشورها معرفی شده است، بیشتر حساس‌تر شده است.
این سیستم که نامش ذکر نشده توسط مرکز دانشگاه Tsinghua برای تصاویرهوشمند و پردازش اطلاعات اسناد توسعه داده شده و به احتمال زیاد در مناطقی مانند تبت و سین کیانگ مورد هدف قرار گرفته است.
مسئول این پروژه دینگ ژیائوکینگ بیان کرده که این تکنولوژی به تجسس کنندگان اینترنتی محلی اجازه می‌دهد تا مکالمات هر زبان از اقلیت‌های قومی اصلی در چین و همچنین لهجه‌های عربی و ژاپنی را به خوبی نظارت کنند.
ابزارهای نظارت به کار گرفته شده کنونی توسط نیروهای امنیتی گسترده پکن ظاهرا تنها قادر به مواجه شدن با یک زبان در یک زمان هستند و و نیاز به اپراتوری دارند که به آن زبان صحبت کند. سیستم جدید قادر به تشخیص پیام‌های مبتنی بر اینترنت است که می‌تواند فن آوری‌های تجسس فعلی را با کدگذاری آنها به تصاویر انجام دهد.
چین در حال افزایش نظارت بر شهروندان خود در مناطق دردسر ساز مانند تبت و سین کیانگ است، به ویژه پس از بمبگذاری مرگبار 28 اکتبر در میدان تیان آن من که به نظر می‌رسد توسط جدایی طلبان اویغور انجام شده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.