about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

چین و ۴۰ درصد از تولید واقعیت مجازی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تحلیلگران به‌تازگی اقدام به بررسی بازار واقعیت مجازی کرده‌اند و در این میان پیش‌بینی کرده‌اند که بخش عمده‌ای از محصولات سخت‌افزاری (هدست‌های واقعیت مجازی) در کشور چین تولید خواهند شد.

واقعیت مجازی به‌عنوان یکی از فناوری‌های جدید و رو به رشد جهان شناخته می‌شود و به همین دلیل نیز بنگاه‌های تحلیلی اقدام به ارائه آمار مربوط به پیش‌بینی این سیستم‌ها می‌کنند.

مرکز تحلیلی کانالیس (Canalys) به‌تازگی اقدام به تحلیل وضعیت سخت‌افزارهای واقعیت مجازی یا به‌صورت دقیق‌تر هدست‌های واقعیت مجازی کرده است.

آمار ارائه‌شده توسط این مرکز حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۶ میلادی شاهد عرضه ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار هدست واقعیت مجازی در سطح جهان خواهیم بود.

نکته بارز در میان این آمار این است که ۴۰ درصد این محصولات توسط تولیدکنندگان چینی تهیه‌شده و به بازار عرضه خواهند شد.

دیگر تهیه‌کنندگان بزرگ سخت‌افزارهای واقعیت مجازی رقابتی دشوار با تولیدکنندگان چینی خواهند داشت و کمپانی‌هایی مانند اچ تی سی و سونی به‌زودی با محصولاتی نیرومند از بازار محلی چین روبرو خواهند شد که مسلماً می‌تواند ازنظر قیمت این شرکت‌ها را به چالش بیندازد.

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.