about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

چین و ژاپن؛ هدف تروجان ایتالیایی

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ بررسی محققان نشان می‌دهد به تازگی تروجانی ایتالیایی در سیستم‌عامل اندروید شناسایی‌شده است که با روشی کاملاً حساب‌شده، تاکنون کاربران بسیاری را قربانی کرده‌ است. این بدافزار، پس از بررسی شناسه گوشی موردنظر (IMEI)، دسترسی از راه دور خود را در سیستم‌عامل مورداستفاده کاربر شروع می‌کند. کاربران ژاپنی و چینی از اهداف حمله این بدافزار به شمار می‌روند. در دسامبر 2015، محققان پس از بررسی‌های خود در مورد تروجان نام‌برده به این نتیجه رسیدند که با اجرای نرم‌افزارهای مخرب توسط تروجان در سیستم‌عامل اندروید، زیرساخت مورد نظر روت می‌شود.
بر اساس گزارشی که شرکت امنیتی بیت دیفندر (Bitdefender)، در این مورد ارائه کرد، نرم‌افزارهای مخرب با هدف قرار دادن زیرساخت‌های اصلی سیستم‌عامل، قادر به بهره‌برداری از سیستم قربانی هستند. برخی از کارشناسان امنیتی، معتقدند که از این بدافزار، می‌توان به‌عنوان یک تهدید پایدار و پیشرفته (APT) در نرم‌افزار گوشی‌های هوشمند یاد کرد؛ اما این نظر تاکنون توسط کارشناسان به اثبات نرسیده است. از قابلیت‌های بدافزار می‌توان به فایل‌های it.cyprus.client یا it.assistenzaumts.update اشاره کرد که با اجرای فرایندهایی مانند ضبط تصاویر، ضبط مکالمات تلفنی و ارسال اطلاعات موجود به سرور مرکز کنترل و فرماندهی، فعالیت مخرب خود را به پایان می‌رسانند. کارشناسان امنیتی بیت دیفندر به کاربران توصیه می‌کنند که برای دریافت و دانلود فایل‌های موردنیاز از نرم‌افزارها و فروشگاه‌های مورد اعتماد و امن استفاده کنید. بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که بیشتر قربانیان بدافزارهای نهفته در نرم‌افزارهای اندروید را کاربران چینی تشکیل می‌دهند.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.