about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

چین و روسیه مظنونان اصلی هک یاهو

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ یاهو مدعی شده‌است که هکر‌های دولتی مسئول هک اطلاعات حساب‌های کاربری‌اش هستند. اما هیچ اطلاعات دقیقی در موردحمله یاد شده ارائه نداده است و همین امر به تردید برخی کارشناسان در مورد منشأ حمله منجر شده است. دلیل احتمالی هر دولتی برای هک حساب‌های کاربری یاهو، پرسش مهمی است که برای تحلیل گران این عرصه مطرح است.

 

یک مقام ارشد مشاور امنیت در شرکت «BT» آمریکا دراین‌باره گفت: «این اقدام با هیچ‌یک از اهداف معمولی که کشورها در حمله‌های سایبری خود دنبال می‌کنند همخوانی ندارد. هک حساب‌های کاربری یاهو هیچ یک از انگیزه‌ها و اهداف متداول دولت‌ها ازجمله، مقابله به مثل، خرابکاری و منافع اقتصادی را شامل نمی‌شود.»

 

بر اساس نظر برخی تحلیلگران، ادعای یاهو مبنی بر هک شدن از سوی یک دولت، چهره‌ی امنیتی این شرکت را با چالش کمتری مواجه می‌کند. زیرا دولت‌ها با حداکثر امکانات توان هک شرکت‌هایی چون یاهو را دارا هستند و گروه‌های هکری مستقل، با محدودیت بیشتری مواجه هستند.

 

وی در ادامه افزود: «نسبت دادن این حمله به یک ارتش سایبری متشکل از هزاران هکر، به‌جای 10 یا 15 نفر که در یک زیرزمین با هم کار می‌کنند، توجیهی منطقی برای هک شدن محسوب می‌شود.»

 

البته اکثر این محققان صداقت یاهو را زیر سؤال نبرده‌اند و خواستار ادامه تحقیقات در این مورد شده‌اند.

 

گاردین در گزارشی اعلام کرد یاهو حمله‌ی یادشده را در جریان تحقیقات هک 200 میلیون حساب کاربری‌اش کشف کرده است. یاهو در حین این تحقیقات و پس از انتشار اطلاعات حساب‌های کاربری به دست هکری به نام صلح (Peace)، در فضای دارک‌وب، حمله‌ی بسیار بزرگ‌تری را کشف نمود.

 

گاردین در ادامه‌ی گزارش خود اظهار داشت: «یاهو در مشورت با متخصصان امنیتی خود به این نتیجه رسیده است که حمله‌ی یادشده از سوی یک دولت حمایت می‌شده است. این متخصصان، حمله‌های سایبری چین به گوگل در سال 2010 را نمونه‌ای ازاین‌دست حملات می‌دانند.»

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.