about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مدیر اسبق مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس و یکی از اعضای سابق سازمان جاسوسی GCHQ ادعا کرد چین و روسیه اصلی ترین تهدیدات سایبری برای انگلیس محسوب می شوند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سرن مارتین، مدیر پیشین (اولین مدیرعامل) مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس مدعی شد که چین و روسیه بزرگترین تهدیدات سایبری برای انگلستان هستند. وی معتقد است نباید این دو تهدید را به یک چشم نگاه کرد زیرا چین و روسیه از جهات مختلفی با یکدیگر تفاوت دارند و هرکدام مشکلات متفاوتی را برای امنیت سایبری ما ایجاد می کنند.
مارتین که هم اکنون به عنوان استاد در دانشکده Balvantic دانشگاه آکسفورد فعالیت می کند، دلیل تفاوت پکن و مسکو را موارد زیر میداند:


« روسیه در حوزه سایبری عملکرد خوبی داشته است بنابراین دولت این کشور تلاش خواهد کرد تا با استفاده از این توانایی، قدرت خود را به رخ بکشد و منافع زیادی به دست بیاورد. آن ها قصد دارند با استفاده از این توانایی، به اهداف خود یعنی جاسوسی، نشر اطلاعات نادرست، کشور داری کلاسیک و منافع استراتژیک دست پیدا کنند.»


وی افزود:


« نمونه بارز آن، حمله سایبری دسامبر 2020 هکرهای این کشور به آمریکا و سولارویندز بود. این حمله، جدی ترین نفوذ تاریخ به سیستم های دولت آمریکا بود. اما با این حال دولت روسیه این اتهام را رد کرده است.»


این مقام سایبری معتقد است که قدرت سایبری چین، نشات گرفته از اقتصاد این کشور است.
مارتین مدعی شد که هدف چین از طراحی حملات سایبری، به دست آوردن منافع اقتصادی و بازرگانی است. وی معتقد است چین برای رسیدن به این هدف دست به هر کاری اعم از جاسوسی، کپی طراحی خودرو و... می زند.
وی ادعا کرد:


« این دو کشور در تلاش هستند تا حملات سایبری را علیه ما شکل دهند. وظیفه ما نیز حفاظت از سیستم های خود و هشیاری کامل است و با انجام دادن این وظیفه به نحو احسن، می توانیم شدت صدمات وارده به سیستم های خود را کاهش دهیم.»


اما این دو کشور به دفعات، ادعای حمله سایبری به انگلستان و دیگر هم پیمانان غربی خود را رد کرده اند.
لازم به ذکر است سازمان ملی امنیت سایبری، زیر مجموعه ستاد ارتباطات دولت انگلیس (GCHQ)  می باشد.

سازمان GCHQ:  این سازمان انگلیسی، مسئول شنود و مراقبت های اطلاعاتی به نفع دولت این کشور است. این سازمان جاسوسی، نقش بسیار کلیدی در جمع آوری اطلاعات درون و برون مرزی در انگلیس دارد و جرات می توان گفت این سازمان، اولین مرجع اطلاعاتی این کشور و همتای بسیار مشابه آژانس امنیت ملی آمریکا است که اتفاقا همکاری های زیادی با یکدیگر دارند و یجورایی خواهر خوانده یکدیگر محسوب می شوند. به این سازمان جاسوسی، مخزن الاسرار انگلیس نیز می گویند.


.
 

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

مدیرعامل
1404/02/17 - 08:55- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: جامعه هنوز برای هوش جامع مصنوعی آماده نیست

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

پیوند
1404/02/17 - 08:44- هوش مصنوعي

پیوند کوانتوم با هوش مصنوعی؛ سلاح مخفی گوگل برای رهبری تکنولوژی آینده

گوگل با پروژه‌‌ جاه‌طلبانه‌ی کوانتومی خود می‌خواهد تا ۵ سال دیگر حل مسائلی را ممکن کند که ابرکامپیوترها از پس آن برنمی‌آیند.